Artista s-a înscris la o facultate de top din București, iar acum a mărturisit de ce a luat această decizie neașteptată.

Florina a făcut schimbări pe toate planurile, ea închizând și afacerea pe care o coordona, din dorința de a avea o pauză.

Facultatea de Teologie Justinian Patriarhul din București, secția Artă Sacră, era o dorință mai veche a fostei soții a actorului. Când a vrut să facă acest pas, băiatul ei era doar în clasa a Vll-a. Acum, că acesta a mai crescut, ea și-a putut împlini acest vis.

„Am zis că fac ceva și pentru sufletul meu. Am zis să fac ceva mai mult. Am vorbit cu profesorul și l-am întrebat dacă am șanse să merg mai departe.

La Teologie am mai avut o tentativă de a mă înscrie, când Matei era în clasa a Vll-a, dar nu puteam să mă duc. Dar anul trecut, în luna mai, m-am decis foarte repede. M-am interesat de ce lucrări este nevoie. Voiam Teologie sau Pedagogie, pentru UNARTE nu eram pregătită. Speram ca măcar la Pedagogie să fac față la examen”, a povestit make-up artistul, conform Spy News.

Pentru a face această facultate cum se cuvine, ea a închis școala de machiaj pe care o avea. Se felicită pentru decizia ei, pentru că avea nevoie de o pauză, și spune că toate îi merg așa cum a plănuit.

ea-este-fosta-sotie-a-lui-bebe-cotimanisSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fosta soție a lui Bebe Cotimanis este studentă la buget

Fosta parteneră a lui Bebe Cotimanis a sperat că va intra la buget, dar povestește că nu ar fi fost deloc dezamăgită dacă intra la taxă sau dacă nu intra deloc la facultate, deoarece ea oricum îi va mulțumi lui Dumnezeu pentru ce are.

„M-am gândit că, dacă intru la buget, înseamnă că e un dar de la Dumnezeu, iar dacă intru la cu plată (și îmi permit, rămân) și înseamnă că e un semn. Dacă nu intru, atunci o să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce am descoperit în mine.Așa am gândit și așa am făcut. M-am trezit la examen și au venit rezultatele”, a declarat aceasta.

Florina Mărcuță a intrat la buget la Facultatea de Teologie, secția Arte Sacre, și recunoaște că a plâns două zile de bucurie. Matei, băiatul ei, este și el student la Arte Vizuale, la secția foto-video, în Iași.

„Când am văzut că am intrat la buget, a 10-a din 13, am plâns două zile de bucurie. Bucuria aceea o trăiesc și azi, când sunt studentă în anul l de facultate. Fiul meu este student la Iași, la Arte Vizuale, la secția foto-video”, a adăugat vedeta.

Florina Mărcuță și Bebe Cotimanis au avut o relație de 17 ani, din care a rezultat un băiat, Matei. El a mai fost căsătorit și mai are o fată, Adela.

În timpul căsătoriei cu Florina, Bebe Cotimanis s-a îndrăgostit nebunește de o colegă de scenă, actrița Iulia Dumitru, cu care formează un cuplu și în prezent.

Vezi și Bebe Cotimanis povestește cum a ajuns să-și înșele soția și să formeze un cuplu cu o colegă de breaslă

Citește și:

Chef Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre nunta cu Doina Teodoru: „Mi-a dat Dumnezeu de toate”

Dieta „sinucigașă” cu care solistul Traian Stoiță vrea să slăbească 10 kg în 20 de zile: „Nu mănânc nimic altceva”