Vedeta de 41 de ani este mai fericită ca oricând acum, după ce a devenit mamă, și a mărturisit că a visat de multă vreme la acest moment.

 

După o sarcină aproape secretă, Melania îl prezintă acum pe micuțul Radu Petru, copilul ei minune, după cum ea însăși declară. Ca multe alte femei din România, Melaniei nu i-a fost ușor să rămână însărcinată, însă a trecut peste toate provocările cu zâmbetul pe buze și inima deschisă.

După mulți ani în care s-a dedicat copiilor, atât la MagiCAMP, cât și la afterschool-ul social din Clinceni, pe care ea însăși l-a fondat, cu 8 ani în urmă, Melania se bucură acum de propriul ei copil.

 

În numărul de iunie al revistei UNICA, vedeta a vorbit despre sarcină și despre naștere, a spus ce semnificație are numele băiețelului ei și a dezvăluit detaliu emoționant despre tatăl copilului.

 

Ce îi va spune copilului ei despre “magie”, cum ar schimba ea lumea în care trăim, dacă ar avea puteri magice, sau ce ar trebui să știm noi toți, atunci când vrem să facem un bine în jurul nostru, află din UNICA de iunie, de azi la toate chioșcurile de difuzare a presei. Mai multe detalii, dar și primele poze cu Radu Petru, AICI.

Pictorialul cu Melania Medeleanu și fiul ei, Radu Petru, a fost realizat de Alex Gâlmeanu. Toate fotografiile au fost făcute cu telefonul Huawei P30 Pro.

 

În ediția de iunie, o parte din tirajul revistei Unica are inserat un cadou special – o apă termală Ivatherm, la prețul de 16,90 lei (revista + produs cosmetic).