Pe 6 octombrie 2023, regretata artistă Ionela Prodan ar fi împlinit vârsta de 76 de ani. Această zi nu a trecut până acum și nu va trece fără ca fiica ei cea mare, Anamaria Prodan, să nu-i cinstească memoria. Și anul acesta, impresara a organizat un eveniment răsunător, dedicat celei pe care a iubit-o nespus. Anamaria Prodan a explicat, în exclusivitate pentru libertateapentrufemei.ro, ce a pus la cale în memoria mamei sale.

„Eu, alături de colegii mei, Marius Marinoff și Genoveva Turcu, suntem fondatorii Romanian Business Council, pe axa România-Dubai, iar astăzi pot să spun că, pe 6 octombrie, chiar de ziua mamei mele, inaugurăm fastuos în Dubai, la hotel Armani Events Hall, acest proiect minunat. Artistul Marius Mihalache, în memoria mamei mele, pentru că este ziua ei de naștere, va susține un concert memorabil.

Ne-am dat peste cap să fie totul gata până pe 6 octombrie, iar noi, grupul de oameni care am făcut posibil acest lucru suntem foarte încântați că recunoașterea este la nivel internațional, în fața a șase familii regale din Emirate”, a declarat Anamaria Prodan pentru libertateapentrufemei.ro, în culisele Timișoara Fashion Week, acolo unde am întâlnit-o săptămâna trecută. Impresara este membru în consiliul director al UAE Romanian Business Council. În Emiratele Arabe Unite moderne există șapte Emirate sau regiuni, toate cu conducători diferiți și familii regale, iar șase dintre acestea, alături de familiile lor, vor participa la evenimentul de la Armani Events Hall, din cadrul Burj Khalifa.

Marius Mihalache, concert în Dubai, în memoria Ionelei Prodan

Romanian Business Council este o organizație non-profit, care are rolul de a crea o legătură între mediul de afaceri din Europa și cel din Orientul Mijlociu. Organizația funcționează sub patronajul Șeicului Hamdan Bin Khalifa Bin Hamdan Al Nahyan.

În ceea ce privește evenimentul de lansare oficială a UAE Romanian Business Council, acesta va avea loc la prestigiosul Armani Events Hall din Burj Khalifa, Dubai, pe data de 6 octombrie 2023. Vor fi prezenți șeicul Sheikh-ul Hamdan bin Khalifa bin Hamdan al Nahyan, președinte onorific al organizației, oficiali guvernamentali din România și Emiratele Arabe Unite, precum și alte personalități din mediul de afaceri. Evenimentul se încheie cu un recital susținut de Marius Mihalache la țambal, alături de solista Arabela Nicolau.

anamaria-prodan-ionela-prodan-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Anul trecut, Anamaria Prodan a organizat un parastas de proporții la Cimitirul Bellu

Anul trecut, tot de ziua mamei ei, Anamaria Prodan a organizat un parastas „faraonic” la Cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde este înmormântată regretata solistă. Ionela Prodan, care a încetat din viață pe 16 aprilie 2018, după o lungă luptă cu problemele grave la pancreas, a fost comemorată atunci în prezența familiei, a prietenilor și a câtorva colegi de breaslă. Cel mai emoționant moment a fost acela în care solista Elena Merișoreanu a cântat un cântec de jale, la mormânt.

„Multă lume-ai înghițit/ Lume tânără, bătrână/ Pe măicuța noastră bună/ Ai luat bun, ai luat și rău/ L-ai luat pe tăicuțul meu/ Dacă tânără oi muri, pe mine m-o jeli?/ M-or jeli fetele mele, ce-am mai muncit pentru ele”, au fost versurile Elenei Merișoreanu, care au făcut-o pe Anamaria să plângă în hohote.

Citește și: EXCLUSIV Anamaria Prodan, adevărul neștiut despre cei 6 copii ai familiei Prodan-Reghecampf. L-a cunoscut Bebeto pe Liam, frățiorul lui vitreg? „Eu am cerut asta”

Citește și: Jale, muzică și ospăț regesc la mormântul Ionelei Prodan. Anamaria Prodan a făcut parastas de proporții la cimitirul Bellu, în memoria mamei sale. Ionela Prodan ar fi împlinit 75 de ani