Anamaria Prodan a fost manechin la Timișoara Fashion Week, cel mai mare eveniment de modă din vestul țării, ajuns anul acesta la ediția cu numărul opt. Show-ul s-a desfășurat pe parcursul a două zile, 27 și 28 septembrie, în zona VIP de la Iulius Mall, din orașul de pe Bega.

Peste 30 de designeri și-au înscris colecțiile la evenimentul organizat de Rodica Costea și prezentat de Cosmina Păsărin, iar surpriza primei seri a fost Anamaria Prodan, care a deschis prezentarea Felix Ramiro, defilând într-un costum de inspirație masculină, cu redingotă și pantaloni cu vipușcă.

Am stat de vorbă cu Anamaria în backstage, înainte să urce pe podium, și ne-a confirmat, și ea, că trece printr-o perioadă senină, pe toate planurile. Impresara spune că a îngropat toate furiile și toate resentimentele, lăsându-le în trecut, odată cu divorțul.

Libertatea pentru femei: Anamaria, ai trecut prin toate etapele unei pierderi, ale unui divorț: furie, negare, negociere, suferință, acceptare. Acum chiar că te afli în ultima etapă, cel puțin așa se vede din exterior. Ești foarte calmă și împăcată.

Anamaria Prodan: În ultima perioadă cred că m-am regăsit. Mă pierdusem pe mine în dorința disperată de a crește și de a pune în lumina reflectoarelor pe alții. Și, cumva, nici nu mai știam unde este Anamaria. Cu siguranță, Dumnezeu când vede că situația devine mult prea neagră, iar tu ești un om bun, face el ceva… Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău, iar vălul ăla de pe ochi s-a ridicat”.

Libertatea pentru femei: Stările tale de suferință, de furie, ți-au afectat relația cu copiii?

Anamaria Prodan: Nu, nici vorbă. Copiii au fost lângă mine secundă de secundă și am discutat secundă de secundă fiecare lucru bun sau rău în viața noastră.

Libertatea pentru femei: Ana, spuneai că ai învățat să ierți și să accepți. Atunci ai putea accepta ca toți frățiorii din familiile voastre, copiii tăi, copiii lui Laurențiu, copiii voștri să stea împreună la aceeași masă? Cum vedem că se procedează, de exemplu, în familia Borcea. Ai ajuns la acest nivel de iertare?

Eu am cerut asta și mi se pare normal să se întâmple, pentru că nu au nici o vină copiii care se nasc, ei trebuie să rămână frați. Faptul că nu s-a putut până acum este doar decizia fostului meu soț. Probabil, în ani se va maturiza. Știi ce se întâmplă, când ajungi în poziția să ierți, atunci într-adevăr ești omul lui Dumnezeu. Atunci poți spune că Dumnezeu te iubește.

În continuare am să spun, acești copii nu au nici o vină, ei trebuie să stea împreună. La fel cum l-am adus în familia noastră pe Luca, primul copil al fostului meu soț. El știe că orice s-ar întâmpla pe pământul ăsta, el este acasă. Ușa casei mele este ușa casei lui. Și orice i s-ar întâmpla pe pământul ăsta, cumva fac moarte de om pentru el, ca nimeni să nu-l atingă.

Cât despre actualii, viitorii copii ai fostului meu soț, să-i dea Dumnezeu să aibă cât mai mulți, pentru că ăsta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ți-l poate da. Ei merită să se cunoască între ei. La noi n-a existat că ăla e frate vitreg, la noi toți copiii au fost la fel. Repet, copiii nu au nici o vină.

anamaria-prodan-rodica-costea-1-olguta-berbecSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Laurențiu Reghecampf are trei băieți cu trei femei

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai 2022, când partenera lui actuală, Corina Caciuc, i-a dăruit tot un băiețel. Astăzi dimineață (n.r. 19 mai) a venit pe lume Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai lui, Laurențiu Jr (Bebeto) și Luca Reghecampf. Iată că familia antrenorului se va mări, căci Corina Caciuc este, din nou, însărcinată. Ea a dat vestea chiar de ziua lui Reghe, pe 19 septembrie.

Reghe mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. Anamaria Prodan mai are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat după 15 ani de mariaj.

anamaria-prodan1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Timișoara Fashion Week, la a opta ediție

Ediția de anul acesta a evenimentului Timișoara Fashion Week a avut tematica sportivă, iar designerii prezenți cu colecții spectaculoase au respectat dress code-ul „SPORT FASHION”. Show-ul de modă s-a desfășurat pe parcursul a două seri, 27 și 28 septembrie, în zona VIP din Iulius Town.

„Cu multă muncă, după 4 luni, am reușit să organizăm și cea de-a opta ediție Timișoara Fashion Week. Am reușit să facem șapte ediții cu succes și ne dorim ca și aceasta să fie la fel. Prin prisma acestui eveniment vrem să promovăm oamenii talentați din industrie, dar mai ales studenții de la Universitatea de Arte, cărora le-am oferit prilejul an de an să ne bucure cu ținutele lor speciale. Împreună punem Vestul pe harta modei românești!”, ne-a spus Rodica Costea, organizator Timișoara Fashion Week.

Vezi și: Fiul Anamariei Prodan a împlinit 15 ani și e copia fidelă a lui Reghe: „Tu ești toată viața mea”. Cât de frumos s-a făcut adolescentul Bebeto!

Citește și: Anamaria Prodan, apariție de 1 milion de euro în oraș! Impresara face paradă cu luxul orbitor. Are ceas de 500.000 de euro și genți Hermes de toate culorile

Citește și: Anamaria Prodan și-a aniversat fiica cea mică. Ce surpriză a așteptat-o, în cameră, pe Sarah