Rochia miresei a impresionat pe toată lumea, fiind o creație Reem Acra, realizată exclusiv pentru actrița de 32 de ani, aflată la a doua căsătorie. Ținuta, la care s-a muncit 400 de ore și care a fost inspirată de anii 20, a însumat 45 de metri de material brodat, dintre cele mai fine.

Legally KCSQUARED 6-30-18 ❤️

A post shared by @ normancook on

Mirele e cu 6 ani mai tânăr

Până și mirele, mai mic cu 6 ani, s-a declarat impresionat de rochie, afirmând: ”Doamne, rochia îți tăia răsuflarea!”.

Cu toate acestea, mireasa nu s-a codit să meargă cu ea printre animale și bălegar.

Ok let’s party!!! #kcsquared ? ?

A post shared by @ normancook on

Nici aranjamentele de la mese nu au trecut neobservate.

 

Amândoi sunt înnebuniți după cai

Adevăratele vedete de la nunta actriței au fost caii, incluși cu grijă în ceremonie. Atât Kaley, cât și soțul ei, care este jocheu profesionist, sunt pur și simplu îndrăgostiți de aceste animale.

Kaley Cuoco se află la cea de-a doua căsătorie, după ce a divorțat de jucătorul de tenis Ryan Sweeting în septembrie 2015.

Actrița s-a logodit cu Karl Cook la Disneyland, în California, pe 30 noiembrie, chiar de ziua ei. Cei doi și-au început relația în martie 2016.

Avere impresionantă

Deși Kaley este o actriță de succes, ea având deja o avere frumoasă de pe urma popularului serial, soțul ei va fi cel care va pune pâinea pe masă. Tatăl lui Karl, Scott Cook, a pus bazele firmei de software Intuit, în 1983, și are o avere estimată la 3,1 miliarde de dolari, avere al cărui unic moștenitor este Karl.

Vezi și Vanessa Paradis s-a căsătorit. Uite cine i-a luat locul lui Johnny Depp!

Citește și: