În vârstă de 20 de ani, studentă în Anglia, Eva are apariții tot mai îndrăznețe pe rețelele de socializare, spre deliciul miilor de urmăritori pe care îi are.

De această dată, Eva a postat câteva fotografii într-un costum de baie inedit, de culoare portocalie, accesorizat cu o geantă la fel. E un costum de baie minimalist, care lasă la vedere suficient de mulți centimetri de piele.

asa-s-a-pozat-ieriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Așa cum era de așteptat, fanii sunt în delir, mulțimea aprecierilor fiind cea mai bună dovadă.

E copia mamei sale!

Ce frapează încă și mai mult este asemănarea cu mama sa, și ea extrem de frumoasă, chiar dacă a trecut de 20 de ani acum ceva vreme.

Aceiași ochi, același oval al feței, aceleași buze și o siluetă întocmai. Eva parcă e copia la indigo a mamei sale.

Vedeta de la știri, Andreea Berecleanu, nu pare să aibă nimic împotriva fotografiilor fără inhibiții realizate de tânăra influenceriță, care o perioadă s-a iubit cu Ștefan Manolache. Își încurajează fiica și vrea să-i fie nu doar mamă, ci și prietenă.

De 4 ani, Eva Zaharescu locuiește în Londra, acolo unde a mers să studieze. Fiica Andreei Berecleanu studiază design vizual și grafică la o facultate din Marea Britanie.

E limpede însă că cochetează și cu modellingul și bine face!

Vezi și Singurul lucru care o enervează pe Andreea Berecleanu la copiii ei: „E ceva ce nu pot controla”

Citește și:

Margherita de la Clejani, condamnată definitiv. Ce pedeapsă a primit după ce a condus drogată și a făcut accident

Fostul soț al Sandrei Bullock s-a căsătorit a cincea oară! Femeia cu 24 de ani mai tânără e fostă actriță de filme pentru adulți