A fost desemnată una dintre cele mai sexy de la Hollywood ani la rând, însă în ultima vreme s-a zvonit despre ea că ar fi  însărcinată sau că a pierdut lupta cu kilogramele. Însă, sătulă de știrile false că ar deveni mamă la 42 de ani, Eva Longoria a recunoscut că a mâncat prea mult cașcaval în ultima vreme, acesta fiind motivul pentru care s-a mai rotunjit. Mai mult, ea a glumit, spunând că are intoleranță la lactoză și d-aia „s-a balonat așa”.

Eva Longoria, surprinsă în costum de baie în Spania. Cum arată actrița la 42 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

CItește și: Mărtusirea șocantă a unei tinere de 18 ani: „Mi-am pierdut virginitatea cu tatăl meu și acum vreau să…”

E foarte mândră de corpul ei

Cu toate acestea, Eva Longoria se simte foarte bine în pielea ei și acest lucru se vede și în vacanța ei din Marbella, Spania. Actrița a fost surprinsă de paparazzi pe plaja Padre, în costum de baie, însă pe aceasta nu a deranjat-o deloc să-și arate noua siluetă cu forme mai rotunde. Mai mult, deși pe picioare și pe fund se poate observa foarte bine celulită, ea a defilat fără probleme pe plajă în costum de baie fără să se acopere repede, demonstrând că este foarte mândră de corpul ei.

Citește și: