Cea care a dat vestea cea mare e chiar Eva, ea anunțând că fiul ei, ”o frumoasă binecuvântare”, a venit pe lume marți. Santiago Enrique s-a născut la faimosul centru medical Cedars-Sinai din Los Angeles și a cântărit 3 kilograme.

Eva l-a întâlnit prima oară pe actualul soț, președinte ale canalului TV Televisa, printr-un prieten comun, în 2013. Doi ani mai târziu erau soț și soție.

E deja mamă vitregă pentru trei copii

Jose Baston are deja trei copii: Natalia, de 22 de ani, și gemenii Mariana și Jose, de 14 ani, din căsătoria cu Natalia Esperon.

Vorbind despre sarcină, Eva a mărturisit că nu a fost deloc simplu. ”Totul e inconfortabil. Nu e doar burta – totul se mărește. Nu am avut în viața mea șoldurile atât de mari, nici sânii. E dificil”, declara ea recent.

Venirea pe lume a băiețelului – cel care-i împlinește în sfârșit visul de a deveni mamă – e la doar câteva zile distanță de un moment trist pentru actrița din ”Neveste disperate”. Joia trecută, Eva a anunțat că patrupedul său, Jinxy, i-a murit în brațe, în urma unui atac cerebral, la vârsta de 15 ani.

”Avea 15 ani (96 de ani în ani câinești) și i-a umplut pe toți cu iubire și râsete. A fost copilul meu înainte de acest copil din burtica mea să vină. Sunt foarte tristă, dar știu că a scăpat de suferință. Toți cei care mă știau pe mine îl știau și pe Jinxy. Te iubesc, Jinxi!”, a scris vedeta pe un cont de socializare.

Vezi și În sfârșit, actrița Eva Longoria și-a arătat burtica de gravidă. Dar ce decolteu a purtat! FOTO

Citește și: