Vedeta nu a mai lăsat la vedere atâția centimetri de piele, devenind mai conservatoare cu ținutele, nefiind 100% încrezătoare în noul trup.

În cele din urmă, temperaturile au determinat-o să renunțe la haine. Iar eforturile depuse de actrița de 45 de ani pentru a-și reintra în formă e clar că și-au spus cuvântul. Eva Longoria e din nou o bombă sexy.

View this post on Instagram

Saturday Chillin’ 🌞 ……….. Thank you @jessicalemariepires and @kyminaswim for the gorgeous “Eva” bikini! 👙

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Vedeta a postat un selfie de la plajă, îmbrăcată într-un costum negru și purtând pe cap o pălărie. Pe bună dreptate, aproape 300.000 de oameni i-au apreciat postarea.

Pentru a-și recăpăta silueta, Eva Longoria a început să practice mai întâi yoga. Apoi, antrenamentele ei au devenit tot mai dificile: „Acum fac exerciții destul de grele și sunt atentă la ce mănânc. Încetul cu încetul revin la silueta de dinainte de sarcină”, declară actrișa, care spune că a preferat să nu-și grăbească corpul spre silueta de dinainte.

Eva Longoria și soțul ei, Jose „Pepe” Baston – pe care l-a cunoscut în 2013 și cu care s-a căsătorit în 2016 – au devenit părinți în iunie 2018.

Vezi și Fiul Evei Longoria dansează flamenco la nici doi ani! E adorabil! VIDEO

Citește și:

Ce studii are, de fapt, Andra. Aceasta este meseria ei!

Cum arăta Giulia Anghelescu înainte de toate operațiile estetice. E de nerecunoscut