Alături de o imagine în care apare stând în pat, învelită, cu chipul palind și trădând suferința, ea a scris: „De trei zile… totul a început cu frisoane incredibile şi oboseală fizică. Mă odihnesc cât de mult pot şi noi simptome apar în fiecare zi”.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Herzigova (@evaherzigova)

Herzigova a adăugat că organismul ei luptă din greu cu boala şi că a realizat în aceste zile că este de mare ajutor livrarea de mâncare acasă.

„Sunt recunoscătoare că trupul meu luptă puternic. Am realizat cât de folositor este să primeşti acasă mâncare gătită pentru că şi gătitul a devenit o provocare”, mai scrie ea.

Cindy Crawford şi Helena Christensen s-au numărat printre miile de oameni care i-au transmis încurajări şi urări de bine vedetei.

Eva Herzigova, unul dintre topmodelele anilor 1990, este încă activă în domeniu, pozând pentru numeroase reviste şi designeri, chiar și la această vârstă. Și-a menținut silueta și prospețimea cum nu se poate de bine, putând fi considerată, fără exagerare, o frumusețe și la această vârstă.

asa-arata-Eva-in-prezentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Ea este logodită cu omul de afaceri italian Gregorio Marsiaj, cu care are trei băieţi. Ea a fost căsătorită, în anii 1990, cu Tico Torres, bateristul trupei Bon Jovi.

Vezi și Era unul dintre cele mai mari modele din lume, dar timpul și pandemia și-au spus cuvântul. Acum vedeta arată de neimaginat, cu foarte multe kilograme în plus!

Citește și:

La asta chiar nu ne așteptam! Chef Cătălin Scărlătescu și-a făcut o operație estetică!

Maria Sharapova, anunț neașteptat! Fanii au fost luați complet prin surprindere