Spre deosebire de multe femei care privesc kilogramele în plus drept o corvoadă și țin diete pentru a se încadra în normele impuse de societate, Hayley Hasselhoff este mândră de formele ei voluptoase, fiind unul dintre cele mai apreciate modele plus size de lenjerie intimă.

Mai mult decât atât, ea a fost primul model plus size care a apărut pe o copertă Playboy din Europa.

Recent, ea fost surprinsă de paparazzi pe o plajă din Miami, Florida, iar fotografiile vorbesc de la sine. Îmbrăcată all black, într-un costum de baie întreg, cu un pareo prins în jurul taliei și cu o haină lungă și diafană peste, Hayley Hasselhoff este plină de încredere și sex appeal.

EXCLUSIVE: Model Hayley Hasselhoff Heads To The Beach In MiamiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Hayley Hasselhoff, model de la 14 ani

Născută din mariajul actorului David Hasselfoff (69 de ani) cu actrița Pamela Bach (terminată cu divorț în 2006), Hayley, care a rămas cu tatăl său după finalizarea căsătoriei, e extrem de încrezătoare în propria persoană: ”Noi, femeile, trebuie să ne iubim corpurile pentru tot ce ne oferă ele, nu doar pentru felul în care arată”, declara Hayley, care își amintește că întotdeauna s-a simțit diferită de colegele sale.

De altfel, după cum tot ea povestește, Hayley era singura din clasa ei care, la 9 ani, purta sutien.

Așa că nu e de mirare că e model ”plus-size” de la 14 ani. De altfel, ea declara că, în acea vreme, nici nu exista noțiunea de model ”plus-size”.

”E important pentru mine să îmi apreciez și iubesc formele”, mai spune ea. ”Alegerea mea e să fiu fericită cu corpul pe care îl am. Trebuie să te iubești pe tine, așa cum ești azi, pentru a putea să ajungi unde dorești, în viitor”, mai declara Hayley.

Citește și: George Buhnici, declarații controversate: „Mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”

xDan Capatos, mesaj dur pentru George Buhnici după declarațiile scandaloase: „N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe?”