Într-un interviu recent pentru Cosmopolitan, celebrul fotomodel a recunoscut că s-a luptat cu dependența de alcool, care făcea aprte din rutina ei zilnică. Ea este o prezență frecventă la petrecerile de la Hollywood, unde se găsește băutură din belșug, însă aceasta recunoaște că face eforturi uriașe să se abțină și că nu se mai atinge deloc de alcool, potrivit Celebbuzz, pentru că nu-i plăcea cum ajunsese să se comporte la astfel de evenimente și îi era rușine de ea.

Citește și: Divorț neașteptat în showbiz-ul românesc. Pe ea o vezi în fiecare dimineață la TV, iar el este un artist celebru

Chrissy Teigen este o soție și o mamă model

Este una dintre cele mai frumoase şi invidiate vedete şi o mamă model, dar acum a recunoscut că are o mare  problemă cu alcoolul: „Te simți oribil. E cel mai urât sentiment”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Ajunsesem într-un punct mort, beam mult prea mult. Mă obișnuisem ca atunci când îmi făceam părul și make-up-ul să consum un pahar de vin. Apoi, acel pahar de vin ducea la un altul, consumat înainte de evenimente. În cele din urmă, ajungeam la multe altele în timpul evenimentului. Și apoi mă simțeam stânjenită pentru că începeam să mă fac de râs în fața unor oameni pe care îi respectam cu adevărat”, a declarat Chrissy Teigen. „Te simți oribil. Nu era bine pentru mine și nu era deloc bine nici pentru John, nici pentru nimeni. E cel mai urât sentiment” a mai spus ea.

Citește și: Îți mai aduci aminte de „Betty cea urâtă”? Transformarea incredibilă a actriței Ana María Orozco

A reușit să-și învingă dependența

Soția lui John Legend susține că a decis să ia măsuri și a reușit, în cele din urmă să învingă această dependență, iar acum este o mamă și o soție model, ea și John Legend, fiind părinții unei fetiț,  pe nume Luna.

”Viața noastră e așa cum e. Imaginează-ți că ești înconjurat de alcool. E peste tot, întotdeauna. Nu aveam cum să merg la un eveniment și să nu consum niciun pahar de alcool”, a precizat Chrissy, care susține că această problemă i se trage probabil și din familie, mai mulți membrii ai familiei ei având probleme cu alcoolul.

Citește și: