În spatele imaginii perfecte pe care o afişează la evenimentele la care participă, Diaz are mari probleme  în ceea ce priveşte igiena personală. Deși atrage mereu atenția cu frumusețea și eleganța ei, actrița nu este unul din starurile de la Hollywood care miros frumos, ba din contră, gurile rele spun că nu poți să stai lângă ea că te ia cu leșin și îți vine să o iei la fugă.

Nu folosește deodorant

Și asta,  din cauza faptului că ea poartă același haine zile întregi la rând și a dezvăluit că nu mai folosește deodorant de peste 20 de ani. Drept dovadă, aceasta a fost fotografiată de multe ori de paparazzi cu pete mari de transpirație pe tricou.

Cameron DiazSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

 

Actriţa americană, devenită cunoscută după rolul din 1994 din filmul „Masca”, în care a jucat alături de Jim Carey, a spus de câte ori a avut ocazia că preferă să fie naturală, fapt pentru care nu a apelat la niciun procedeu de înfrumusețare, negând de fiecare dată zvonurile potrivit cărora ar folosi Botox sau seruri pentru înlăturarea ridurilor. În plus, ea duce un stil de viață sănătos și face mult sport.  Pentru a-şi menţine silueta actriţa urmează un program regulat de exerciţii Pilates.

Cameron Diaz s-a născut în 1972 în oraşul californian San Diego şi a început să lucreze ca model la vârsta de 16 ani. Rolurile care i-au adus celebritatea au fost cele din filmele „Mary cea cu vino-ncoa’/ Something About Mary” (1998), „Vanilla Sky – Deschide ochii” (2001) şi din franciza „Îngerii lui Charlie”.

Citește și: