Aceasta a povestit că la începutul carierei un producător i-a spus că e prea grasă și i-a cerut să slăebască drastic pentru unul dintre primele roluri pe care le-a avut. „Când eram mult mai tânără și mi-am început cariera, un producător de film mi-a cerut să slăbesc șapte kilograme în două săptămâni”, a spus ea, precizând că o altă actirță a fost concediată înaintea ei pentru că nu a reușit să slăbească așa repede cum i s-a spus.  Însă, Jennifer susține că momentele umilitoare nu s-au terminat aici.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Cât de haioasă e fiica lui CRBL. Tatăl ei îi face baie… îmbrăcată: „Suntem mai cool”

A fost forțată să stea dezbrăcată lângă alte femei mult mai slabe decât ea

„Un alt producător, de data această o femeie,  a pus-o să „stea dezbrăcată aliniată alături de alte cinci colege”. „M-a pus să stau lângă alte cinci femei care erau mult, mult mai slabe decât bine. Stăteam aliniate doar cu niște benzi care ne acopereau părțile intime. După această aliniere degradantă și umilitoare, ea mi-a spus că ar trebui să mă uit la poze cu mine goală ca să mă ambiționeze să țin o dietă”, a mărturisit actrița.

După aceste experiențe ea i-a zis unui alt producător că ea consideră că nu este corect să îi ceară să slăbească, iar răspunsul acestuia a șocat-o. „El mi-a spus că nu înțelege de ce toată lumea crede că sunt grasă, că după părerea lui sunt perfectă pentru o partidă de sex”, a mai spus ea.

„Am permis să fiu trată în diferite moduri pentru că simțeam că trebuie să o fac pentru cariera mea. Încă mai învăâ că nu trebuie să zâmbesc, când un bărbat mă face să mă simt inconfortabil. Fiecare om ar trebui să fie tratat cu respesct pentru că este o ființă umană”, a mai precizat Lawrence.

Citește și: