Tatăl ei, George Ghinea, a făcut ordine în zvonuri, declarând răspicat că Nicole nu e însărcinată, dar că și-ar dori să devină bunic. Însă nu acum.

Tatăl vedetei consideră că nu este momentul potrivit pentru ca fiica lui să devină mămică.

“Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole. Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”, a declarat George Ghinea, tată lui Nicole Cherry, potrivit impact.ro.

Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și Florin Popa, iubitul său

Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Florin Popa. În urmă cu ceva timp, celebra cântăreață a povestit totul despre relația cu partenerul său. Nicole a mărturisit că ea și Florin se cunoșteau dinainte și că niciodată nu s-a gândit că, într-un viitor, tânărul va deveni iubitul său.

Nicole a declarat că Florin, care este mai mare decât ea, i-a spus că întotdeauna a avut ochi numai pentru ea.

”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el va fi prietenul meu. Îl cunoștea pe tata și, cumva, mă știa și pe mine. Noi parcă ne știm dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochi pentru mine și că i-a plăcut să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă, câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a declarat Nicole Cherry, în urmă cu ceva timp.

Vezi și Ştiai că Nicole Cherry are o soră care îi seamănă perfect? Toată lumea crede că sunt gemene! Cu ce se ocupă aceasta

Citește și:

Reacția lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani după ce s-a scris că fiul lor a fost internat

Diana Bart, vehementă pe tema alăptării în public. Ce are de spus vedeta