Un nou bebeluș regal este așteptat să vină pe lume! Prințesa Madeleine a Suediei a confirmat ieri pe Facebook că ea și soțul ei, Chris O ‘Neill, așteaptă al treilea copil. 

”Eu și Chris suntem încântați să vă anunțăm că sunt însărcinată. Abia așteptăm ca din patru să devenim cinci”, a fost anunțul făcut de prințesa în vârstă de 35 de ani pe contul  ei de Facebook. Casa Regală a Suediei a confirmat că prințesa este într-o stare bună de sănătate și că cel de-al treilea copil al cuplului este de așteptat să vină pe lume în luna martie a anului viitor.

Madeleine și Chris mai au o fetiță și un băiețel: Prințesa Leonore (3 ani) și Prințul Nicolas (2 ani).

Gala de la fondation pour l’enfance (Childhood Foundation Gala) au restaurant Cipriani à New YorkSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cei doi s-au căsătorit în 2013 în cadrul unei ceremonii organizate în capela regală a Palatului Stockholm. Prințesa Madeleine deține titlul nobiliar de Ducesă de Halsingland și Gastrikland.

În urmă cu două luni, Prințesa Madeleine i-a făcut o adevărată declarație de dragoste soțului ei, tot pe contul său de Facebook, la împinirea a patru ani de căsnicie: „Acum patru ani i-am spus Da acestui bărbat minunat, soțul eu. Îți multumesc pentru acești ani în care mi-ai oferit așa multă bucurie și doi copii minunați”. Postarea a adunat imediat zeci de mii de like-uri și sute de share-uri reușind să emoționeze pe toată lumea.

Citește și: Kate Middleton a fost dusă de urgență  la spital. Ce a pățit ducesa de Cambridge

Sursă foto: Hepta