Va fi un an încărcat pentru  ducii de Sussex. Proaspăt căsătoriți și abia întorși din luna de miere, cei doi vor pleca într-un turneu regal. Potrivit unui anunț făcut de Palatul Kensington, Meghan Markle și Prințul Harry vor pleca, în toamnă, într-un turneu regal în Australia, Fiji, Regatul Tonga și Noua Zeelandă, reprezentând coroana britanică în întruniri oficiale.

Meghan a dezvăluit anterior că va merge alături de prinţul Harry, 33 ani, la Invictus Games în Sydney. Competiţia va avea loc între 20-27 octombrie.

Citește și: Pare o fetișcană, dar Reese Witherspoon e mama a trei copii. Unul tocmai a terminat liceul | GALERIE FOTO

Prințul Harry și Meghan Markle, suprinși în timp ce se certau

Anunțul vine la doar câteva zile după ce, Meghan și Harry au fost surprinși pentru prima dată certându-se în public, pe balconul regal de la palatul Buckingham.   Cei doi au participat la ”Trooping the Colour”, unde au salutat mulțimea de la balconul regal, alături de ceilalți membrii ai familiei. Însă, fotografii aflați la fața locului au reușit să surprindă o ceartă între roșcovan și fosta actriță americană. Harry, foarte nervos, i-a adresat rapid câteva cuvinte soției lui, iar un expert în cititul pe buze a explicat pentru Mirror schimbul de replici dintre cei doi.

Mai mult, ducesa de Sussex a fost aspru criticată pentru că a încălcat din nou protocolul cu ținuta pe care a purtat-o la eveniment, fiind considerată total neadecvată pentru ceremonia de sărbătorire a aniversării reginei.

Harry și Meghan s-au căsătorit pe 19 mai. Cei doi au avut o nuntă de vis, ce a fost urmărită de oameni din întreaga lume.

Citește și: