Brigitte a pus pe contul ei de Instagram o imagine cu ea cu burtica de gravidă, alături de mesajul: „Familia se mărește”. Sarcina este destul de avansată, actrița urmând să devină mamă pentru a cincea oară, în curând.

Brigitte Nielsen este însărcinată din nou la 54 de ani. Va deveni mamă a cincea oarăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Cum îl alintă Meghan Markle pe Harry. Iată și care e numele complet al prințului și cum îl striga prințesa Diana

Brigitte Nielsen a fost căsătorită cu  Sylvester Stallone

Tatăl copilului este barmanul Mattia Dessi, cu care este căsătorită din 2006, și se pare că actrița a apelat la fertilizare in vitro ca să rămână însărcinată. Își dorea să devină  din nou mamă încă din anul 2008. Nielsen a mai fost căsătorită de patru ori. Ea a avut un mariaj de doi ani și cu  Sylvester Stallone, cu care s-a cunoscut în timpul filmărilor de la „Cobra”, în 1986. Mai are patru băieți, care acum sunt adulți.

Nielsen a devenit cunoscută în showbiz și pentru viața ei tumultuoasă și idilele cu bărbați celebri de la Hollywood, printre care și Arnold Schwarzenegger. De asemenea, ea a avut și mari probleme cu alcoolul. În 2007, a participatla un reality show, „Celebrity Rehab”, în care vedetele erau ajutate să scape de dependența de alcool sau droguri.

Citește și: