Actrița, în vârstă de 43 de ani, a făcut anunțul pe Instagram, unde a postat și o imagine cu burtica de gravidă, care este destul de prominentă. Jovovich şi soţul ei, regizorul Paul W. S. Anderson, au deja împreună două fiice, pe Ever, născută în 2007, şi pe Dashiel, născută în 2015.

Vedeta din „Fifth Element”  a scris și un mesaj emoționant alături de fotografie, mărturisind că a fost în același timp și fericită, dar și îngrozită: „Din nou însărcinată”.

 

View this post on Instagram

 

Knocked up again.? After I found out I was pregnant 13 weeks ago, I had a mixture of feelings ranging between complete joy and utter terror. Because of my age and losing the last pregnancy I didn’t want to get attached to this potential baby too quickly. That was obviously not fun and the last few months have been my family and I living on pins and needles waiting for a slew of different test results to come in and spending most of our time in doctors offices. Thank goodness we’re in the clear AND we found out that we’ve been blessed with another girl!??? Anyway, wish me and my baby luck! I send you all a lot of love and I’ll keep you posted on my progression! Xoxo m❤️

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

„După ce am aflat că am rămas însărcinată acum 13 săptămâni, am avut sentimente care au oscilat între bucurie completă şi groază totală. Din cauza vârstei şi a pierderii ultimei sarcini nu am vrut să mă ataşez prea repede de acest potenţial copil”, a mărturisit ea.

„În ultimele luni eu şi familia mea şi eu trăim ca pe ace (…) şi ne-am petrecut cea mai mare parte a timpului nostru în cabinetele medicilor”, a completat vedeta născută la Kiev.

„Am aflat că vom fi binecuvântați cu încă o fetiță”, a mai adăugat Milla.

Jovovich s-a căsătorit cu scriitorul şi regizorul Paul W. S. Anderson în 2009.

Milla Jovovich a pierdut un copil, în urmă cu doi ani

Milla Jovovich a primit fericita veste, la doi ani după ce a trecut printr-o adevărată dramă. Ea și-a șocat fanii  în luna mai cu o mărturisire neașteptată, dezvăluind că a trecut printr-un episod  traumatizant. Însărcinată în aproape cinci luni cu al treilea copil, actrița a pierdut sarcina. Ea a fost nevoită să facă avort de urgență, după ce intrase în travaliu prematur.

Milla a  decis să facă avort, la recomandarea medicilor, având în vedere riscurile de a avea un copil cu șanse minime de supraviețuire. Actrița a povestit că a fost nevoită să stea trează pe durata întregii proceduri, dezvăluindcă a fost „una dintre cele mai îngrozitoare experiențe prin care a trecut’.  Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu doi ani, când ea se afla pe platourile de filmare într-o țară din Estul Europei și a ajuns la spital cu risc imediat de naștere premature, fiind însărcinată în 18 de săptămâni.

 

Citește și: