De fiecare dată când a fost întrebată dacă este din nou însărcinată, Adelina Pestrițu a răspuns că își mai dorește copii, dar că nu este gravidă.

Acum câteva ore, însă, Virgil Steblea, soțul vedetei, a postat pe Instagram o fotografie în care ține mâna pe burtica Adelinei Pestrițu, în timp ce comentează: „Vă iubesc”!

View this post on Instagram

Va iubesc❤️

A post shared by SV (@steblea.virgil) on

Chiar dacă a blocat comentariile, fanii au întrebat-o pe Adelina pe pagina ei dacă este însărcinată, iar vedeta a oferit un răspuns care i-a băgat și mai mult în ceață pe toți.

„Ade, ai să ne spui ceva? Cumva e și un bebe pe drum?”, a scris o fană, iar Adelina Pestrițu i-a răspuns imediat: „Nici noi nu știm”. E clar că ea și soțul ei lucrează serios la asta și doar trecerea zilelor va lămuri pe toată lumea dacă minunea s-a întâmplat sau nu.

Într-o altă postare, de zilele trecute, vedeta își dezvelește abdomenul și spune râzând că e ”însărcinată” după vacanța pe care tocmai a terminat-o. E ”gravidă” după ce a mâncat atâtea clătite, glumește ea.

Vezi și Adelina Pestrițu, detalii despre al doilea copil: „Am întrebat-o aseară pe Zeni ce-și dorește, frățior sau surioară?”

Citește și:

Actorul Jeff Bridges a făcut un anunț trist, la 70 de ani. Diagnostic nemilos

Fiul legendarului actor Robert Redford a murit la vârsta de 58 de ani