Fosta olimpică a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, la doar șapte luni după ce a devenit mamă pentru prima dată.

Fostă jucătoare internațională de hochei devenită prezentatoare TV, Sam Quek, radiază de fericire. Vdeta a anunțat că ea și soțul ei deja așteaptă al doilea copil, la doar șapte luni de când a devenit mamă.

„Suntem șocați, dar suntem și foarte entuziasmați. Dar având în vedere experiențele anterioare, nu ne vom bucura foarte tare până nu vom face ecografia de 12 săptămâni. Ea (Molly-fetița lor n.r.) nici nu are idee ce urmează, e prea mică ca să înțeleagă. Dar va fi o surioarp mai mare minunată. Ziua lui Molly este pe 2 martie și eu ar trebui să nasc pe 16 matie-dar dacă vine mai repede aș putea să am doi copii cu vârste sub un an”, a declarat vedeta TV, care se pare că este însărcinată în aproape patru luni.

sam si fetita eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Vedeta TV, în vârstă de 32 de ani, și soțul ei, Tom, au devenit părinți pe 2 martie, după ce fosta olimpică anunțase că depășise deja termenul de naștere cu 11 zile. În cele din urmă a născut prin cezariană, dar experiența a fost una traumatizantă, după cum a dezvăluit soțul fostei sportive.

Ea a fost una dintre cele mai bune sportive de hochei din Marea Brtianie. A câștigat aurul în cadrul echipei britanice de hochei la Jocurile Olimpice de vară din 2016.

Sam și Tom s-au căsătorit în urmă cu doi ani și au dezvăluit că vor deveni părinți în noiembrie anul trecut, la doar câteva luni după ce vedeta a mai pierdut o sarcină. Sam apare în noua serie a emisiunii britanice Question of Sport de la BBC.

Citește și:

A divorțat pentru că nu mai putea îndura bătăile soțului. La peste 40 de ani a rămas însărcinată și acum s-a căsătorit cu noul iubit! În mai puțin de un an toată viața i s-a schimbat!

Nu are deloc noroc în dragoste. Andreea Bălan și Tibi Argint s-ar fi despărțit