Gina Stewart a uimit pe toată lumea cu prezenta ei la concursul de frumusețe Miss Maxim Australia, și toți au rămas mască când au auzit câți ani are. În ciuda vârstei ei înainte față de cea a celorlalte participante, ea a reușit să se califice fără probleme în finală.

Are 47 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta, afișând un corp de invidiat și un chip angelic, iar pentru a arăta așa spune că nu a făcut mari sacrificii. Merge, în mod regulat, la sală, nu consumă zahăr și alcool și nu fumează. „ Singura intervenţie chirurgicală la care am apelat acum 10 ani a fost un implant de silicon. În rest, merg la sală şi mănânc dulciuri care nu conţin zahăr. Nu fumez, nu beau şi am grijă să fiu o mamă bună”, a declarat australianca pentru Daily Mail.

Este bunicuță, dar a reușit să detroneze fete de 18 ani la un concurs de Miss. Lumea rămână mască când aude ce vârstă are. Care e secretul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Are patru copii și o nepoțică

Ea a fost susținută de concurs de cei patru copii ai ei, doi băieți de 27 și de 25 de ani, și două fete de 23 de ani și, respectiv, 4 ani, care sunt extrem de mândri de mama lor și pare că nu-i deranjează faptul că mama lor adoră să pozeze în lenjerie intimă. Gina este o adevărată vedetă și pe INstagram, unde are peste 40.000 de fani.

Gina a detronat fotomodele de 18 ani şi a reuşit să se impună în fața tuturor, iar povestea ei a ajuns în revistele din întreaga lume. „Cred că toată lumea este frumoasă şi frumuseţea vine din interior. Nu încerc să complexez pe nimeni, ci doar să îmi trăiesc visul. Cred că cea mai mare realizare a mea sunt cei patru copii şi mă mândresc peste tot cu nepoţica mea de 10 luni pe care mi-a dăruit-o fiul cel mare”, a mai declarat femeia.

Gina speră să câștige marele premiu de 10.000 de dolari de la concurs pentru a-i dona banii prietenei ei care a suferit un atac cerebral şi se află pe patul de spital. „Nu fac asta pentru atenție, pentru că urăsc atenția. Vreau doar să inspir femeile. Viața e prea scurtă pentru a fi judecată. Să-ți accepți vârsta și formele, nu va omorî pe nimeni. Sper să câștig premiul ca să o ajut pe cea mai bună prietenă a mea, cu care mă cunosc de 30 de ani, după ce a avut un accident cerebral. Dacă voi câștiga concursul îi voi dona ei banii pentru a se recupera”, a declarat femeia.

 

Citește și: