În urmă cu o lună, Michelle Hunziker îi spunea adio bărbatului cu care a trăit o frumoasă poveste de iubire. Atunci ea și Tomaso Trusardi au ieșit cu un comunicat comun prin care anunțau că mariajul lor a ajuns la final și că vor păstra o relație amicală de dragul celor două fetițe pe care le au împreună.

Acela a fost momentul în care toată presa a speculat că Michelle se va întoarce în brațele primului ei soț, șarmantul Eros Ramazzotti, și el divorțat de ceva vreme. Așa cum era de așteptat, cei doi au negat orice posibilă reluare a vechii relații. Au explicat că singurul motiv pentru care sunt văzuți împreună este fiica lor, Aurora, acum în vârstă de 25 de ani, dar și pentru că se respectă foarte mult de dragul copilei lor.

Eros a recunoscut atunci că o consiliază pe fosta sa soție cum să scape de emoțiile negative pe care aceasta le are în urma divorțului prin care trece… dar doar atât și nimic mai mult.

Cei doi strălucesc împreună

Dar iată că, zilele trecute, speculațiile privind o posibilă împăcare a fostului cuplu de aur a showbiz-ului italian au luat din nou avânt.

Invitat la emisiunea tv a cărei gazdă este fosta sa soție, Eros Ramazzotti a fost de neoprit.

A cântat, a flirtat, și-a îmbrățișat fosta soție și, la un moment dat, a sărutat-o, ca odinioară. Iar Michelle Hunziker s-a fâstâcit, a zâmbit și părea ca o adolescentă lângă fostul său soț.

erosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

În ciuda comportamentului drăgăstos din fața camerelor de luat vederi, cei doi au ținut din nou să nege zvonurile privind relația lor: „Sunt 20 de ani de când se spune că suntem din nou împreună, de ce crezi asta?”, l-a întrebat Michelle pe Eros. „Pentru că povestea noastră a fost una superbă, cum ar putea fi uitată”, a răspuns el curtenitor, după care i-a dedicat acesteia celebra sa piesă „Più bella cosa”, sărutând-o pe buze. „Cânt cântecul tău”, i-a spus el, căci melodia a fost compusă și dedicată frumoasei blonde în 1996, pe când cei doi erau soț și soție.

Un pic mai târziu, Michelle a publicat pe contul său de Instagram o fotografie din timpul emisiunii cu ei doi, iar fanii au luat foc: „Poate că sunteți doar prieteni, însă strălucirea pe care o aveți în priviri nu am mai văzut-o de ani de zile la niciunul dintre voi”, „Mi s-a făcut pielea de găină când v-am văzut sărutul… așa e, unel iubiri nu se termină niciodată”, „Vrem să fiți din nou împreună, sunteți fantastici”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor celor doi.

View this post on Instagram

A post shared by Michelle Hunziker (@therealhunzigram)

Citește și: Tomaso Trussardi, gelos pe Eros Ramazzotti? „ Mai bine să stea la locul lui!”

xMonica Gabor a făcut aceleași proceduri care au mutilat-o pe Linda Evanghelista