Celebrul artist vine doar cu vești bune și a anunțat că este pregătit să înceapă o serie nouă de concerte, urmând să-și lanseze noul album „Grande”, ce urmează să fie lansat, cât și un nou turneu. Eros pare mai fericit ca oricând și recunoaște că e îndrăgostit ca un adolescent de frumoasa lui soție,  fotomodelul Marica Pellegrinelli, după cum se vede și în  fotografiile pe care le postează pe Instagram, unde îi face acesteia  adevărate declarații de iubire, precum „Ea este iubire…. Chiar și pe zăpadă, ea dă căldură. „Iubiți-vă fără salvare” #erosramazzotti” sau „Te iubesc, viața mea”.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

 

Au împreună doi copii

Cei doi s-au căsătorit, în urmă cu patru ani, în mare secret, la Palatul Regal din Milano, iar iubirea lor pare că devine mai puternică și mai mare pe zi ce trece. Fotografiile de la nunta celor doi sunt spectaculoase, mireasa reușind să uimească pe toată lumea cu rochia ei. Maria a ținut să celebreze cariera muzicală a soțului ei si a purtat o rochie inedită. Realizată de casa Valentino, partea inferioară a rochiei de mireasă conținea mai multe imprimeuri ce reprezentau portative muzicale cu notele din cântecul de dragoste preferat al celor doi îndrăgostiți. Marica și Eros au împreună și o fetiță, Raffaela Maria, în vârstă de șase ani, și un băiețel, Gabrio Tullio Ramazzotti, în vârstă de doi ani.

Cântarețul Eros Ramazzotti  a mai fost căsătorit cu modelul și actrița elvețiană Michelle Hunziker din 1998 până în 2002, cu care are o fiica, Aurora, în vârstă de 21 de ani.

Citește și: