Actorul german, în vârstă de 82 de ani, a descoperit că are cancer în urma unor investigații pentru probleme cu prostata. A mers la un spital din Los Angeles, unde medicii i-au dat verdictul crunt. „Inutil să spun că am fost surprins, dar am fost hotărât să mă descurc”, a spus vedeta de televiziune.

 „Tânăr şi neliniştit” va avea patru sezoane noi. Cum arată actorii principali la aproape 50 de ani de la debut. E cel mai longeviv serial din istorieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Eric Braeden, despre lupta cu cancerul: „Nenorocitul ăsta nu mă va prinde el pe mine”

Potrivit cbsnews.com, Eric Braeden face în prezent imunoterapie pentru celulele canceroase găsite în apropierea vezicii urinare. Medicii au descoperit cancerul în timp ce tratau simptomele unei probleme la prostată, care a început în urmă cu câteva luni, când Braeden se recupera după o operație la genunchi.

„Urăsc să spun lucruri atât de personale, dar cred că ar fi de ajutor pentru unii bărbați mai în vârstă, care ar putea sau nu să asculte ce am de spus. Li se va întâmpla și lor. Prostata îți crește pe măsură ce îmbătrânești”, a declarat actorul în filmulețul publicat pe Facebook.

„Am învățat acum să-mi ascult mai mult corpul și să o iau mai încet. Așa că, dacă m-ați văzut puțin sub așteptări, da, am fost, dar voi rezolva asta. Nenorocitul ăsta nu mă va prinde el pe mine, ci eu pe el”, a spus Eric Braeden, într-o notă optimistă.

Actorul a dat asigurări că este apt să facă sport și că va continua să meargă la filmările pentru „Tânăr și neliniștit”. Braeden joacă rolul lui Victor Newman în serialul difuzat de CBS, încă din anul 1980. Serialul se află acum la cel de-al 50-lea sezon.

„Încă sunt fericit că pot merge la muncă. Asta îmi face plăcere”, a spus el. „Îmi distrage atenția, îmi place să joc, îmi place să știu că distrez oamenii. Mulțumesc pentru sprijinul vostru, înseamnă foarte mult”, a încheiat actorul mărturia filmată.

Eric Braeden este căsătorit, din anul 1966, cu actrița Dale Russell Gudegast (80 de ani). Cei doi au împreună un fiu, pe Christian Gudegast, în vârstă de 53 de ani. Christian Gudegast este scriitor, regizor și producător de film. FOTOGRAFII: HEPTA / PROFIMEDIA

Citește și: Victor Newman din „Tânăr și neliniștit” a ajuns la 80 de ani! Actorul uimește cu fiecare apariție a sa. Iată cele mai recente imagini cu el

Citește și: Joacă de 37 de ani în „Tânăr și neliniștit”, dar arată fabulos și la 61 de ani. Transformarea uluitoare a lui Nikki Newman