Actriţa şi cântăreaţa a anunţat într-o postare pe Instagram că s-a logodit cu Bader Shammas, vicepreşedinte adjunct la Credit Suisse.

Lohan a publicat online, duminică, mai multe fotografii în care apare alături de Shammas.

„Dragostea mea. Viaţa mea. Viitorul meu”, a scris ea lângă pozele needitate, care îi înfățișează îmbrăcați casual. Instantaneele sunt departe de aparițiile strălucitoare de altădată. Vedeta nu poartă machiaj și singurul lucru care strălucește e inelul primit de la logodnicul ei.

impreuna-cu-logodnicul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Lohan şi Shammas au o relaţie de doi ani, scrie The Hollywood Reporter.

Anul trecut, ea a lansat primul său single din ultimii 12 ani, „Back to Me”.

Albumul ei de debut, „Speak”, a fost lansat în 2004 și a ajuns pe locul al patrulea în Billboard 200. Al doilea disc al ei, „A Little More Personal (Raw)”, apărut în 2005, a urcat cel mai sus pe locul al 20-lea.

În urmă cu câteva luni, Netflix a anunţat că actriţa va fi protagonista unei comedii romantice.

Lohan a devenit celebră la vârsta de 11 ani, odată cu filmul „The Parent Trap” (1998). Au urmat remake-ul „Freaky Friday” şi „Mean Girls”, iar aceste roluri i-au consolidat statutul de vedetă. După mai mulţi ani în care a fost urmărită de paparazzi şi tabloide din cauza unor probleme personale, Lohan s-a retras treptat, începând cu anii 2010, şi s-a mutat în Europa şi Dubai.

A lansat de atunci câteva proiecte, precum filmul „The Canyons” (2013, r. Paul Schrader), a jucat în producţia „Speed-the-Plow” (2014) pe West End, în serialul britanic de comedie „Sick Note” (2018) şi a avut un reality show la MTV în 2019. În acelaşi an, a fost jurat în emisiunea „The Masked Singer” din Australia.

Împreună cu Mickey Rourke urmează să joace în thrillerul horror „Cursed”, regizat de Steven R. Monroe.

Lindsay Lohan a mai fost logodită

Pentru Lindsay Lohan, în vârstă de 35 de ani, este a doua oară când este cerută în căsătorie. Actrița a mai fost logodită cu milionarul rus Egot Tarabasov, dar cei doi au pus capăt relației în 2016.

Din palmaresul vedetei fac parte nume mari de la Hollywood, așa cum sunt Justin Timberlake, Colin Farrell Zac Efron sau Adam Levine, lista fiind însă cu mult mai lungă.

Vezi și Urmează nuntă mare în showbiz: ”A apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită!”

Citește și:

La aproape 90 de ani, mama lui Sharon Stone a supraviețuit încă unui atac cerebral: ”De la inconștientă la asta, în doar 3 zile!”. Cea mai nouă fotografie cu mama actriței

Supărare mare după finala Asia Express. Ce nemulțumiri au fanii?