Deși a rămas suplă, Geri Halliwell aceasta e de nerecunoscut. Trasă la față, palidă, și fără strop de make up, cântăreața nu mai are strălucirea de altădată.

Geri Halliwell, sau Geri Horner (după numele soțului), a fost surprinsă recent de către paparazzi, în timp ce-și plimba câinele.

Îmbrăcată în culori deschise, în alb, cu o șapcă trasă pe ochi, cântăreața pare tare obosită și mai mult se lasă trasă de câinele din lesă.

Chiar dacă chipul nu mai amintește de ea, și-a păstrat silueta. Și asta nu întâmplător. Pe lângă faptul că face plimbări lungi, artista practică și echitația și merge cu bicicleta.

*EXCLUSIVE* Make up free Geri Horner takes her adopted Shih Tzu dog Daisy out for a walk around London’s Hampstead Heath.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

E mamă a doi copii și are și un hobby neobișnuit, apicultura.

Geri Horner și-a petrecut perioada de izolare în timpul pandemiei de coronavirus împreună cu soțul său, Christian Horner și cu cei doi copii Bluebell de 14 ani și Monty de 4 ani.

Nașterea Spice Girls

Geraldine Estelle Halliwell s-a născut în 1972 și în anul 1994 a devenit devenit cunoscută ca făcând parte din formația de fete Spice Girls, alături de Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton și Melanie Chisholm. În 1996 trupa a lansat albumul Wannabe, devenind astfel celebră pe plan internațional.

Trupa britanică a avut vânzări de mai bine de 55 de milioane de discuri în întreaga lume cu numai trei albume (primele două fiind cu Geri Haliwell), devenind în acest fel trupa de fete cu cele mai mari vânzari încasate la nivel internațional. Succesul răsunător al trupei a fost asemuit cu cel al trupei The Beatles, în ceea ce privește vânzările de discuri.

Geri a fost cea care a părăsit trupa

Pe 27 mai 1998, trupa a avut parte de o schimbare, după ce Geri Halliwell a luat-o pe un drum separat.

În anul 1999, Geri Halliwell și-a început cariera solo.

După plecarea lui „Ginger spice” din „Spice Girls”, trupa a continuat să existe până în 2001, când fetele au luat-o pe drumuri diferite, deși o destrămare oficială nu a fost anunțată.

Apoi, în 2007, a existat o reuniune a trupei, la care a participat și Geri. Trupa a plecat într-un turneu intitulat: Întoarcerea Spice Girls” și a lansat albului Greatest Hits.

În 2019 Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner şi Melanie Chisholm au mai avut o reuniune parțială a trupei,organizând un turneu în Marea Britanie.

Vezi și Ți-o amintești pe Gabrielle, partenera Xenei, Prințesa războinică? Cum arată în prezent, la 50 de ani

Citește și:

Cornel Ilie, primele mărturisiri despre divorțul de mama copiilor: ”Au fost multe greșeli, nu e ceva cu care să mă mândresc”

Adrian Romcescu se întoarce definitiv în România după 30 de ani: ”Cele mai mari satisfacții tot aici, în România le-am avut” Își aduce aici și nevasta daneză