Tot acesta arată că, în urma accidentului, designerul a fost proiectat în afara autovehiculului, cu faţa în jos, poziţia sa fiind schimbată de către medicii SMURD pentru aplicarea procedurilor specifice.

Într-un comunicat emis de Parchet se arată că, în urma investigaţiilor, anchetatorii au stabilit că autovehiculul condus de Răzvan Ciobanu a părăsit partea carosabilă în zona localităţii Săcele, a rulat aproximativ 850 de metri şi apoi s-a răsturnat din cauza denivelărilor.

Răzvan Ciobanu era singur în autovehicul şi nu purta centură de siguranţă, a mai precizat sursa citată.

Anchetatorii au cerut efectuarea unei expertize tehnice auto, care va stabili cu exactitate condițiile producerii accidentului.

Anchetatorii au dispus efectuarea unei expertize tehnice auto, care va stabili cu exactitate dinamica producerii accidentului.

Cu ocazia necropsiei au fost recoltate probe biologice, iar analiza toxicologică urmează a fi efectuată la nivelul Institutului Naţional de Medicină Legală Mina Minovici Bucureşti. Testele preliminare au arătat că în sângele creatorului de modă se aflau substanţe interzise.

În prezent, ancheta este în desfăşurare.

Vezi și Necropsia lui Răzvan Ciobanu: A consumat sau nu droguri înainte de a se urca la volan?

Citește și: