Bursucu a fost unul dintre cei ai cunoscuți coregrafi din țara noastră. Înainte să ajungă în postura de prezentator, și-a petrecut ani buni în sălile de repetiții și pe ringul de dans. Iubea dansul și asta se vedea. Din nefericire însă, un accident teribil i-a pus capăt carierei de dansator.

Bursucu a dezvăluit cum era să rămână paralizat, în urma unei repetiții obișnuite de dans.

„Momentul în care în viața mea am avut, poate, cea mai mare cumpănă, și anume un accident care mi s-a întâmplat la o repetiție, când dansam, și din cauza căreia era să rămân paralizat de la gât în jos, m-a făcut să fiu și mai ambițios și să îmi demonstrez mie că pot.

Și uite, am ajuns astăzi în picioare, vorbind cu tine, și cred că în viața asta cel mai important este să muncești și să crezi că poți reuși.”, a declarat Bursucu.

A fost vorba despre un accident aparent banal: un alt dansator a aterizat cu posteriorul în capul său, în timpul repetițiilor. Dar ce a urmat a fost tragic: ”Timp de 6 luni înveți să mergi, să mănânci…”, a povestit Bursucu pentru kanald.ro.

Cum a ajuns Bursucu la 140 de kilograme: „M-am îngrășat 60 de kilograme în șase luni. Nici nu am realizat”

Un alt moment de cotitură în viața sa a fost acela când s-a îngrășat 60 de kilograme în 6 luni. Ajunsese să cântărească nu mai puțin de 140 de kilograme.

Pe numele său real Adrian Cristea, cunoscut mai ales din proiectul „Teo Show”, a povestit la un moment dat, în emisiunea  „Duet cu Alexandra”, cum a ajuns să  se îngrașe 60 de kilograme în jumătate de an.

Se întâmpla chiar la începutul carierei sale în televiziune. Concret, odată cu proiectul „Dansez pentru tine”, Bursucu a renunțat la competiții și la dans, pentru a se dedica coregrafiei. Deși activitatea sa fizică a scăzut dramatic, alimentația i-a rămas la fel, ceea ce a dus la o îngrășare rapidă, de la 78 de kilograme la 140, în doar 6 luni.

Mai mult, el spune că nici măcar nu realiza cât de schimbat era. El se vedea în oglindă același om, deși hainele spuneau o cu totul altă poveste.

„Eram la Dansez pentru tine. Când am intrat acolo aveam 78 de kilograme, pentru că eram în activitate, eram dansator în activitate, doar că m-am lăsat de dans, pentru că nu mai făceam față și de competiție. Eram dansator în trupa lui Edi Stancu, după am devenit coregraf câteva sezoane mai târziu, când efectiv m-am lăsat cu totul și de dans, doar antrenam, dar regimul alimentar nu l-am schimbat.

În momentul în care m-am apucat să fiu doar coregraf, în șase luni de zile m-am îngrășat 60 de kilograme, dar ce e miraculos este că eu niciodată nu mi-am dat seama că sunt atât de gras, dacă poți crede. Nicio secundă n-am realizat că eu m-am îngrășat atât de tare”, își amintește Bursucu.

Din fericire pentru sănătatea lui, a luat măsuri la timp, reușind să se redreseze.

Vezi și Fiica lui Bursucu a împlinit 16 ani! Mesajul emoționant al prezentatorului. Cei doi nu sunt de același sânge

Citește și:

Oana Lis, detalii dureroase de la începutul căsniciei cu Viorel Lis: „Făceam crize, spărgeam prin casă, spărgeam uși”. Cum reacționa fostul primar

Oana Zăvoranu, obligată să-i plătească daune Oanei Roman. Ce a decis instanța