La o lună după ce a anunțat că este însărcinată, Britney Spears a pierdut copilul. Starul pop și logodnicul ei au făcut anunțul sfâșietor noaptea trecută, pe 14 mai, prin intermediul unei postări comune pe conturile lor oficiale de Instagram.

„Cu cea mai mare tristețe, vă anunțăm că am pierdut copilașul nostru minune, devreme în sarcină. Este un moment devastator pentru orice părinte. Poate ar fi trebuit să fi așteptat să facem anunțul până când era sarcina mai înaintată, dar eram prea entuziasmați să împărtășim vestea cea bună. Iubirea pe care ne-o purtăm unul celuilalt este puterea noastră.”, se arată în anunțul făcut de Britney Spears și logodnicul ei, Sam Asghari.

Comentariul care a luat pe toată lumea prin surprindere

Totodată, cântăreața americană de 40 de ani a menționat că ea și partenerul ei nu au de gând să renunțe la dorința de a deveni părinți.

„O să încercăm în continuare să ne extindem frumoasa noastră familie. Suntem recunoscători pentru sprijinul vostru. Cerem să ne respectați intimitatea în acest moment dificil.”, a mai scris cântăreața.

Britney și Sam sunt împreună de mulți ani, dar s-au logodit în toamna anului trecut. Acesta ar fi fost primul lor copil împreună. Artista are deja doi băieți din căsnicia cu Kevin Federline: Sean Preston, în vârstă de 16 ani, și Jayden James, de 15 ani.

După ce a făcut anunțul, logodnicul artistei a lăsat un comentariu surprinzător în cadrul postării. „O să avem un miracol curând”, a scris Sam.

Vezi și La 40 de ani, Britney Spears dă vestea cea mare! E însărcinată cu iubitul tinerel: ”Dacă sunt doi copii acolo, o iau razna!”

Citește și:

Acum un an aducea pe lume cel de-al doilea copil al său. Abdomenul actriței Olimpia Melinte, atunci și acum: ”Atât s-a putut”

FOTO Pasiune și adrenalină! Cât de fericită e Mihaela Rădulescu lângă Felix al ei!