În urmă cu câteva zile, cântăreața Katy Perry, în vârstă de 35 de ani, anunța, extrem de fericită, că va deveni pentru prima oară mamă. Și ea și logodnicul ei, Orlando Bloom, erau în al nouălea cer. Din păcate, momentul e unul dificil, mai dificil decât altele, în contextul pandemiei de coronavirus.

Vedeta a fost văzută, vineri, zburând din Australia în SUA, pentru a i se alătura soțului ei, și el întors din Cehia și intrat de bunăvoie în carantină.

Din păcate, Katy Perry a stat în Sidney la același hotel unde au fost cazați până în urmă cu două zile Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson, ambii diagnosticați cu coronavirus. Pe bună dreptate, vedeta se teme. A stat în autoizolare în hotelul Park Hyatt timp de o zi, după care a luat avionul înapoi spre casă.

Îmbrăcată într-un costum negru, mulat pe corp, cu glugă și ochelari de soare, cântăreața a fost văzută în aeroport cu gura și pântecul acoperit de o pernă, respirând cu teamă prin aceasta.

Katy Perry nu s-a despartit de perna in aeroportSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În aceste momente niciun gest nu poate fi însă judecat, fiecare protejându-se așa cum simte. Mai cu seamă când știi că ești responsabil și de o viață aflată în pântec, nimic nu e prea mult.

Vineri, locuitorii orașului Sidney au putut vedea un mesaj imens, scris pe cer. ”Spălați-vă pe mâini!”.

Citește și: