Zvonurile care circulau de mai multe săptămâni au fost confirmate miercuri, după apariţia imaginilor care îi înfăţişează pe Iglesias şi Kournikova la bordul iahtului lor. În imaginile publicate de revista Hola!, realizate cu o cameră foto de la mare distanţă, Kournikova, îmbrăcată cu un hanorac foarte larg, ce nu-i poate ascunde sarcină destul de avansată, apare alături de cântăreţul spaniol, care poartă un tricou gri şi o şapcă.

 

View this post on Instagram

 

❇NEW❇ Anna and Enrique on their boat! she looks pretty much pregnant already! so cute! can’t wait to see the new baby! Hope she’ll have easy and quick labor and hold a happy and healthy baby in her arms! good luck babe! ❤ @annakournikova #annakournikovaiglesias @enriqueiglesias #enriqueiglesias

A post shared by Anna Kournikova Fanpage ⭐ (@annakournikovaserbia) on

În decembrie 2017, cei doi au devenit părinţii gemenilor Lucy şi Nicholas. La momentul respectiv, sarcina a fost menţinută într-un secret total şi nu s-a aflat decât după naşterea bebeluşilor.

De data aceasta, paparazzii din Miami, unde locuiesc Iglesias, Kournikova şi cei doi copii ai lor, sunt în alertă din 7 decembrie, când artistul s-a deplasat la Madrid fără să fie însoţit de familia sa. Postul TV Telemundo a relatat că Anna Kournikova a rămas în SUA deoarece este însărcinată în trei luni.

Până la această dată, niciunul dintre ei nu a făcut comentarii legate de imaginile publicate de Hola!. Cea mai recentă imagine a lui Kournikova publicată pe reţelele de socializare a fost cea din octombrie 2019, în care sarcina nu era vizibilă, iar vedeta apare plimbând câinele familiei, Max.

Cântăreţul spaniol, care în ultimii ani a fost în turneu, nu are concerte programate pentru 2020, astfel încât va avea mult timp pentru a se dedica gemenilor şi partenerei sale însărcinate.

Vezi și Gemenele lui Julio Iglesias sunt superbe, dar iată cum arată mama lor. E de o frumusețe rară. Cei doi formează un cuplu de 30 de ani

Citește și: