Recent, Enrique Iglesias (42 de ani) a postat pe Instagram o imagine cu unul din gemeni, alături de mesajul „My sunshine/Raza mea de soare“, care a strâns rapid mii de aprecieri.    De asemenea, fosta sportivă de origine rusă Anna Kournikova a postat o fotografie cu unul dintre gemeni, fără să menţioneze numele copilului, alături de acelaşi mesaj.

AnnaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Cei doi copii, un băiat și o fată,  pe nume Nicholas and Lucy, au venit pe lume la mijlocul lunii decembrie, în Miami, Florida. Fosta sportivă a născut la un spital privat, iar celebrul artist i-a fost alături.

Anna Kournikova  și  Enrique Iglesias au ținut sarcina secret, potrivit DailyMail, iar vestea a uimit pe toată lumea. Nimeni nu a știu că cei doi se pregătesc să devină părinți. Cântărețul și iubita acesteia sunt foarte secretoși când vine vorba de relația lor, motiv pentru care au existat multe speculații despre o posibilă despărțire. Însă, ei, de fapt, erau ocupați să își întemeieze o familie.

Ei formează un cuplu din 2001

Cei doi  formează un cuplu din 2001, după ce s-au cunoscut la filmările unuia dintre videoclipurile cântărețului (Escape).

Enrique Iglesias, născut pe 8 mai 1975, la Madrid, este al treilea copil din primul mariaj al lui Julio Iglesias. Şi-a început cariera în 1995. Cu zece albume lansate până în prezent, care au fost vândute în peste 130 de milioane de copii, 13 piese pe primul loc în topurile Billboard Dance, Enrique Iglesias este cel mai bine vândut artist latino în Marea Britanie şi cel mai bine vândut artist internaţional în India.

Citește și: