Anna Kournikova și Enrique Iglesias sunt printre cele mai îndrăgite și discrete cupluri de celebrități. Din dragostea lor longevivă au rezultat trei copii, gemenii Lucy și Nicholas, în vârstă de 3 ani, și pe mezina Mary (Masha), în vârstă de 1 an și 5 luni, a cărei venire pe lume a luat prin surprindere pe toatp lumea, sarcina fiind păstrată secret.

Recent, cântărețul a postat un selfie cu Masha pe Instagram, spre bucuria fanilor. Imaginea a adunat rapid peste 1 milion de like-uri și zeci de mii de comentarii. Fetița cu părul blond e bucățică ruptă din mama sa, celebră pentru frumusețea ei.

”Este atât de drăguță”, O fotografie foarte frumoasă. Cât mă bucur să văd această postare”, ”Este fata lu tata, drăguța de ea”, ”Îți mulțumim că ai împărtășit această imagine cu noi, Enrique”, au fost doar câteva dintre comentariile admiratorilor.

În descrierea pozei, cântărețul a scris: ”Lucrând la ceva”, iar fanii s-au gândit că poate fi vorba despre o nouă piesă.

În ziua când Masha a împlinit un an, mama ei le-a arătat fanilor un video în care discută cu ea în limba rusă, semn că își învață copiii și limba ei maternă.

Vezi și Acum e mamă a trei copii, dar așa arăta sportiva cu ani în urmă, alături de tatăl ei. O recunoști?

Citește și:

Gheorghe Gheorghgiu, detalii despre nunta din America și cea care-i va fi mireasă: ”Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit…”. De ce a divorțat acum mulți ani

Oana Zăvoranu și-a aniversat ziua de naștere. Ce mesaj minunat i-a transmis soțul ei tinerel! E îndrăgostit nebunește de ea!