Este vorba despre Cristina și Victoria Iglesias. Deși au doar 16 ani, acestea au călcat pe urmele mamei lor, fostul fotomodel Miranda Johanna Maria Rijnsburger (52 de ani), și se pare că au succes în lumea modei.

Înalte și subțirele, blonde cu părul lung și trăsături frumoase,  cele două surori au toate atuurile să devină fotomodele de succes. Drept dovadă stau și imaginile postate de acestea pe conturile lor de Instagram, unde apar numai în costume de baie, în destinații care mai de care mai exotice.

Sunt de o frumusețe rară. Cum arată surorile gemene ale lui Enrique Iglesias. Au împlinit 18 ani și au atras toate privirile pe covorul roșuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Formau un cuplu de 10 ani şi au împreună doi copii, dar au ales să-și spună „Adio”

Julio Iglesias are 8 copii

Julio Iglesias și Miranda au împreună cinci copii: Miguel Alejandro Iglesias(21 ani), Rodrigo Iglesias (19 ani), gemenele Cristina și Victoria(16 ani) și Guillermo Iglesias(10 ani) . Cei doi s-au căsătorit pe 26 august 2010,în Marbella, Spania, după 22 de ani de relație, la insistența copiilor. Ei locuiesc în Republica Dominicană, unde legendarul artist deține mai multe hoteluri de lux.

Celebrul cântăreț a mai fost căsătorit cu jurnalista filipineză Isabel Preysler, cu care are alți trei copii, o fată și doi băieți: Chabeli (47 de ani),  Julio Jr. (45 de ani) și Enrique (43 de ani).

Citește și: