Contrar altor cupluri cu copii mici, care nu mai au timp pentru viață în doi, mai cu seamă pentru viață intimă, Enrique, în vârstă de 43 de ani, declară că, de la nașterea gemenilor Nicholas și Lucy, în decembrie anul trecut, face mai mult sex decât niciodată.

”Fac mai mult sex acum decât oricând. În niciun caz nu s-a diminuat”, a declarat el recent, fără pic de perdea.

Enrique și Anna sunt împreună din 2001. ”Ca orice cuplu, au parte de suișuri și coborâșuri și nu întotdeauna e perfect. Dar într-un fel e perfect”, a mai spus el.

Vorbind despre partenera lui, Enrique povestește apreciativ: ”E incredibil să văd ce mamă minunată este! E incredibil să urmăresc o mamă care face ce face ea, să văd instinctul la lucru”.

Nu a prezentat-o tatălui său, Julio Iglesias

În ciuda faptului că este atât de fericit cu fosta tenismenă în vârstă de 37 de ani, Enrique declara nu demult că încă nu a prezentat-o tatălui său, celebrul Julio Iglesias. ”Încă nu s-au întâlnit, nu. La un moment dat vor trebui să se întâlnească”, recunoștea el.

Întrebat dacă intenționează să se căsătorească, cântărețul a spus că nu are astfel de planuri, că el și Anna trăiesc ca un cuplu căpsătorit oricum.

”Suntem pur și simplu fericiți. Vine un moment în care ești cu cineva de atâta vreme că deja crezi că ești căsătorit. Cred că singura diferență e că nu am mers la altar”, a mai spus el.

”Chiar nu cred că iubești mai mult pe cineva datorită unei bucăți de hârtie”

În 2011, Enrique a uimit pe toată lumea, în timpul unui concert, în Rusia, când a prezentat-o pe Anna ca fiind ”soția” lui. A explicat acum de ce a folosit acest termen, din moment ce nu sunt căsătoriți; pur și simplu l-a luat valul.

”Am vrut să fiu dulce pe moment. Sincer, nu am vrut să creez confuzie. Am crezut că e mai simplu pentru public să înțeleagă relația dintre noi decât dacă aș fi spus <>”, a explicat artistul.

”Nu am crezut niciodată că o căsătorie poate face diferența. Poate pentru că vin dintr-o familie cu părinți divorțați. Dar chiar nu cred că iubești mai mult pe cineva datorită unei bucăți de hârtie. Iar în zilele noastre nu e tabu să ai copii și să nu fii căsătorit.

Foto: Hepta

Vezi și Enrique Iglesias este cel mai cunoscut fiu al lui Julio Iglesias, dar iată ce surori superbe are. Sunt gemene și fotomodele de succes

Citește și: