În timpul unei discuții foarte sincere cu gazda podcastului „A Life of Greatness”, Olivia a dezvăluit sa credința profundă și pactul pe care l-a făcut cu Dumnezeu în timp ce era însărcinată cu fiica Chloe Lattanzi, acum în vârstă de 36 de ani, în anii optzeci.

„Îmi amintesc când că atunci când eram însărcinată cu Chloe și eram aproape să o pierd, m-am culcat și l-am rugat pe Dumnezeu să o salveze. Și, am promis că dacă o va face, voi rosti Rugăciunea Domnului în fiecare seară pentru tot restul vieții mele. Și așa am făcut”, s-a destăinuit Olivia Newton-John.

„Cred că rugăciunea este foarte puternică”, a mai spus ea.


Tot în timpul acestui podcast, Olivia și-a împărtășit și gândurile despre moarte și credință, spunând că ea crede că există ceva acolo după ce mori.

„Te-ai gândit la moartea ta?” a întrebat-o gazda podcastului.

„De multe ori, pentru că a existat posibilitatea aceasta mai devreme decât mi-am dorit”, a spus Olivia.

„Știm cu toții că vom muri… Cred că ne petrecem viața negând asta. Este extrem de personal. Mi-e greu de exprimat în cuvinte, simt că toți facem parte dintr-un singur lucru, am avut experiențe cu spiritele sau viața spirituală și am simțit lumea spiritelor și am auzit lucruri, cred că se întâmplă ceva”, a explicat frumoasa actriță.

Olivia a mai spus că există un fel de „energie” viață după moarte.

„Este aproape ca și cum am fi părți ale aceluiași computer și ne întoarcem la bateria principală. Nu am o definiție clară a ceea ce este”, a explicat ea.

„Cred că există o mare cunoaștere în care devenim parte din ea. Sper că energiile oamenilor pe care îi iubești vor fi acolo… Cred că toată dragostea va fi acolo… Aștept cu nerăbdare asta, nu acum, ci când se va întâmpla”, a adăugat ea.

Olivia a născut-o pe Chloe în ianuarie 1986, din relația cu fostul partener Matt Lattanzi.

Chloe are acum 36 de ani și este de o frumusețe uimitoare. Imediat după anunțul morții mamei sale, ea distribuit pe contul său de Instgram o serie de fotografii emoționante în care apare alături de mama sa de-a lungul anilor.

cloe si olivia1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Fiica Oliviei Newton John este de o frumusețe rară! Are un corp absolut perfect! Dar ascunde un secret

Olivia Newton John s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani, în casa ei din sudul Californiei, înconjurată de familie și prieteni. Soțul ei, John Easterling, a anunțat tristul eveniment pe pagina ei de Facebook.