Când Ștefan Bănică a postat o fotografie cun o parte din echipa care a jucat în Liceenii, actori cu care a păstrat o frumoasă prietenie, mii de oameni i-au mulțumit.

banica-si-prieteniiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În fotografia postată de artist apar, pe lângă acesta și bunul său prieten și coleg Virgil Ianțu, Adrian Vîlcu și Tudor Petruț, ambii complet schimbați față de cum îi știa publicul.

Cel din urmă este stabilit de ani buni în America, de aceea și fotografiile împreună sunt o raritate.

Cât despre Adrian Vîlcu, el e cel care a dat viață personajului ”elev Radu”, din Liceenii Rock ‘n ‘ Roll.

De ce n-a jucat Adrian Vîlcu în primul film Liceenii

„Noi acolo eram o gaşcă, cum se spune astăzi, şi în afara platourilor de filmare. Se simte şi pe ecran faptul că eram sudaţi. A fost un proiect interesant, iar noi chiar ne distram. Stăteam de plăcere cu orele pe platou.

Bine, eu am ratat primul film. Eram în armată, împreună cu Ştefan (Bănică Jr. – n/ red.), numai că eu am făcut nişte prostii şi m-au tuns zero. Luasem probele, dar n-am mai putut să filmez.

Eu am dat admitere la Institut în 1985, dar imediat am fost luat în armată. Şi am făcut instrucţie pe bune. Mi-a prins bine atunci când am filmat cu Sergiu Nicolaescu la „Noi, cei din linia întâi“”, mărturisea Adrian Vîlcu într-un interviu pentru adevarul.ro.

Vezi și Geta din „Liceenii” a împlinit 53 de ani. Cum arată actrița la 35 de ani de la apariția celebrului film

Citește și:

Soțul Narcisei Birjaru, declarație de dragoste pentru nevasta sa, după ce concurenta s-a calificat în semifinala Chefi la cuțite

Lavinia Pîrva nu mai arată așa! Schimbare radicală de look pentru soția lui Bănică! Așa nu a apărut niciodată!