Micuța Amelie Nicole a împlinit pe 15 februarie șapte luni. Ca în fiecare lună,  Elena Gheorghe și-a sărbătorit fetița, ea dezvăluind  în emisiunea „Vorbește lumea” că în fiecare lună îi cumpără tort special.

Mai mult, pentru a marca evenimentul, artista a publicat și o nouă imagine cu fetița, care se pare că seamănă din ce în ce mai mult cu ea. „Azi am împlinit 7 luni”, a scris Elena, la imaginea cu fiica ei.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Zvonurile s-au adeverit. A confirmat că divorțează

Micuța Amelie Nicole seamănă cu artista

„Vai cât este de frumoasă!”, „Se pare că seamănă cu mami”, „Adorabilă, „Cât de frumoasa e! Și ce ochișori minunați are!! Să vă trăiască să vă bucurați de ea!”, au fost câteva dintre reacțiile faniilor.

Elena Gheorghe a născut o fetiță perfect sănătoasă, prin cezariană, la o clinică privată din București, pe 15 iulie. Micuța a primit nota 10 la naștere.  Artista si-a tinut sarcina ascunsa timp de sase luni, iar apoi a facut anuntul printr-o postare pe facebook în care își arăta burtica de gravidă. De atunci le-a spus faniilor toate detaliile legate de naștere. Frumoasa cântăreaţă anuntase inițial ca va naşte de ziua sa, când a fost programată pentru operaţia de cezariană., dar Bebelinda s-a grăbit și a venit mai devreme.

Citește și: