Se știe că Meghan Markle și Kate Middleton nu mai au o relație așa bună ca la început și între cele două au existat tensiuni, însă un martor prezent la finala de la Wimbledon a făcut dezvăluiri neașteptate pentru revista americană People. Acesta a povestit că ducesa de Cambridge a făcut un gest emoționant pentru Meghan când a văzut că aceasta este dezamăgită că prietena ei a pierdut în fața Simonei Halep.

„Kate și-a pus mâna pe spatele lui Meghan și a încercat să o consoleze”, a spus martorul pentru People. Mai mult, acesta a precizat că cele două păreau că se înțeleg foarte bine, spunând că „erau foarte drăguțe împreună” și nu au părut în niciun moment că nu se suportă.

„Relația lor pare să se îndrepte”, a mai declarat o sursă regală pentru revista emoționantă.

Meghan Markle a fost criticată pentru că nu a felicitat-o pe Simona Halep

Toată lumea a remarcat că ducesa de Sussex a ezitat să o felicite pe Simona Halep, tocmai pentru că ea ținea cu Serena.  Potrivit presei britanice și americane, Meghan Markle nu a mers personal să o felicite pe Simona Halep, deoarece a susţinut-o pe Serena Williams, cu care este bună prietenă, iar aceasta putea să interpreteze greşit gestul lui Meghan.

Cu toate acestea, Serena i-a luat apărarea lui Meghan, declarând că ducesa de Sussex a fost impresionată de Simona și chiar s-a bucurat pentru victoria ei.

„E grozav să ai o prietenă ca ea. Este o prietenă şi o persoană minunată, de asemenea. Este mereu pozitivă, indiferent ce s-ar întâmpla. Așa că este foarte bine să ai prieteni ca ea. Ea este un mare fan al sportului și ea s-a bucurat pentru Simona. A văzut că Simona a jucat incredibil şi s-a bucurat pentru ea. Atât de grozavă este, a spus Serena pentru People.

 

Citește și: