Zvonurile au început încă din luna mai, după actrița din „Pretty Little Liars ” și soțul  ei, au fost surprinși în vacanță în Mykonos, iar burtica de graviduță a lui Troian era deja vizibilă.  Cei doi au plecat în vacanță, imediat după ce au participat la nunta lui Meghan cu prințul Harry, pe 19 mai.

Citește și: Fiica Stelei Popescu, primul interviu după moartea regretatei actrițe: „Dădea semne că-i era greu și totul a plecat de la…”

Patrick și soția lui Troian s-au cunoscut în 2009

Patrick a jucat în serialul „Suits”, rolul lui Mike Ross, soțul lui Rachel Zane, interpretată de Meghan Markle. La scurt timp, după ce actrița și prințul Harry și-au anunțat oficial logodna, în noiembrie, anul trecut,  actorul canadian a făcut o postare pe Instagram în care o felicita pe Meghan pentru logodnă, precizând că Harry este „un bărbat norocos”. Actorul și Meghan au rămas prieteni foarte buni.

Patrick și soția lui Troian s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare de la „Equivocation” și au jucat împreună și în serialul „Pretty Little Liars”, din 2010 până 2011, când Patrick a obținut rolul principal din „Suits”. Cei doi s-au logodit în 2014, iar în decembrie 2016 în California, într-un cadru rustic.

Patrick a anunțat că părăsește serialul „Suits”, anul trecut, în același timp cu Meghan.

Citește și: