Gabriela, care e însărcinată în 35 de săptămâni, a povestit totul într-un InstaStory. „A fost pantru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța”, își începe ea povestirea.

”L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte, pentru că este mai răcoare. M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea întins. Am avut noroc să găsim la Râșnov o cameră liberă.

Am ajuns acolo, locul aboslut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată. Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva.

M-am trezit la ora 4 dimineață, dar am zis că trece. A doua seară la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm”, a povestit Gabriela Prisăcariu la InstaStory.

Totul e bine că s-a terminat cu bine, dar e lesne de înțeles prin ce momente și emoții a trecut vedeta, însărcinată cu primul ei copil. Probabil nu-i vom mai vedea în vacanță prea curând, cel puțin nu înainte de a-și strânge în brațe băiatul.

s-au-pozat-aproape-goiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Va deveni mamă în câteva săptămâni

Cei doi au început relația în urmă cu mai mulți ani, dar au oficializat-o recent, când au spus ”da” în fața ofițerului Stării Civile. Curând, în doar câteva săptămâni, vor fi trei. Va fi o surpriză majoră venirea pe lume a copilului, mai cu seamă că părinții lui nu i-au văzut niciodată chipul, pentru că la ecografii acesta nu a stat niciodată cu fața spre ei.

Vezi și Câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Prisăcariu în sarcină: „Înainte aveam…”

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Adrian Nartea: ”Sunt genul de tătic iubitor, grijului, totuși ”libertin”

„Aș fi putut să ajung nebună, moartă sau prostituată”. Scriitoarea Petronela Rotar, interviu în exclusivitate despre traumele care au marcat-o