Thomas Markle a iscat un adevărat scandal în Marea Britanie după ce a anunțat marți că nu va mai veni la nunta fiicei sale să o conducă la altar, pentru că a făcut-o de rușine. Bărbatul ar fi fost plătit de niște  jurnaliști cu 1.500 de dolari să facă niște poze în care părea că se documentează despre nunta regală, iar totul a ieșit la iveală. Însă, bărbatul susține că are mari probleme cu inima și chiar a suferit un infarct săptămâna trecută.

 

Astfel, în urma stresului din ultimele zile, tatăl lui Meghan a început să simtă iar dureri în piept, iar astăzi urmează să fie operarat pe inimă. „Doctorii mă vor opera să repare toate problemele de la inimă și să-mi pună un stent unde e nevoie”, a declarat acesta.

Citește și: Problemele nu se mai termină pentru o vedetă Beverly Hills 90210. Poză sfâșietoare de pe patul de spital. Shannon Doherty a fost operată

Thomas Markle va fi operat astăzi pe inimă

Thomas a declarat pentru TMZ că a primit mesaje de la fiica lui în care Meghan spunea că îl iubește și că își face griji pentur sănătatea lui și că speră să se facă bine cât mai repede. De asemenea, el a precizat că fosta actriță i-ar fi spus că nu s-a supărat pe el pentru înțelegerea pe care a avut-o cu paparazzii. „Urăsc faptul că aș putea să lipsesc de la unul dintre cele mai bune momente din istorie și că nu voi putea să-mi conduc fiica la altar”, a mai spus acesta. Familia regală nu a făcut încă nicio precizare despre starea de sănătate a lui Thomas Markle și nici dacă Meghan și Harry vor amâna nunta, pentru a aștepta ca tatăl brunetei să se facă bine. Palatul Kensington a dat o singură declarație, după anunțul de ieri al lui Thomas, care spunea că a decis să nu mai participe la nuntă. „Este un moment personal pentru domnişoara Markle în zilele de dinaintea nunţii. Ea şi prinţul Harry cer din nou înţelegere şi respect faţă de domnul Markle în această situaţie dificilă”, a transmis luni un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Familia starului din „Suits” a ținut în ultimele săptămâni prima pagină a ziarelor din Marea Britanie, făcând dezvăluiri nu tocmai plăcute despre Meghan. De departe, cea mai șocantă declarație a fost a fratelui vitreg a lui Meghan, care îl avertiza pe Harry, printr-o scrisoare deschisă, să nu se căsătorească cu sora lui, pentru că este o femeie rea și nu este potrivită pentru el.

 

Nunta regală va avea loc sâmbătă, pe 19 mai, la capela St. George’s a castelului Windsor. Nu se știe deocamdată dacă marele eveniment, la care vor participa 600 de invitați, va fi amânată din cauza operației lui Thomas.

 

Citește și: