Președintele francez și soția sa au vrut să petreacă un weekend romantic la Honfleur, așa cum făc în fiecare an în aceasta perioadă. Potrivit tradiației, cuplul prezidențial a stat cazați la hotelul de cinci stele Ferme Saint-Siméon, cu vedere la apă, și a luat masa la un bistro din apropierea bisericii Sainte-Catherine.

Ceea ce a atras atenția a fost faptul că președintele și prima doamnă s-au purtat ca niște turiști obișnuiți, dar și ca niște adolescenți îndrăgostiți. Cei doi s-au plimbat ținându-se de mână și păreau că se simt foarte bine împreună. Deși sunt căsătoriți de 14 ani și Macron e îndrăgostit de partenera lui de la vârsta de15 ani, se pare că cei doi sunt în continuare topiți unul după celălalt.

De asemenea, pe străduțele pitorești din Honfluer, un fost sat pitoresc considerat o mică perlă plină de istorie a Normandiei, președintele Franței, în vârstă de 43 de ani, și Prima Doamnă (68 de ani) au oferit tuturor o lecție de stil. Emmanuel a ales o pereche de jeanşi, o jeacă parka neagră, asoratată cu o eșarfă tot neagră, iar Brigitte a ieșit în evidență cu un palton lung bej. Prima doamnă a Franței a purtat nişte pantaloni negri, ghete maro scurte , mănuşi de piele şi o eşarfă asortată.

EXCLUSIF: Emmanuel et Brigitte Macron incognitos a Honfleur.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Brigitte, care a devenit celebră pentru stilul ei franțuzesc chic, a arătat în Normandia ca un star de la Hollywood, având în vedere apariția ei extrem de elegante. Fosta profesoară este pasionată de modă și adesea poartă haine semnate de designeri francezi, precum Louis Vuitton.

Brigitte și Emmanuel Macron sunt „definiția iubirii”, după cum spunea și una fin fiicele primei doamne. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care nu ține cont de prejudecăți. Actualul președinte al Franței s-a îndrăgostit de Primă Doamnă încă de la vârsta de 15 ani, când era doar un simplu elev. De atunci, nimic nu i-a mai despărțit. Emmanuel Macron a cunoscut-o pe cea care avea să fie mare lui iubire când avea 15 ani și era un elev obișnuit de liceu. Doi ani mai târziu, adolescentul Macron îi făcea femeii o promisiune uimitoare: „Când avea 17 ani, Emmanuel mi-a spus: «Indiferent ce vei face, mă voi căsători cu tine»“, a mărturisit Prima Doamnă a Franței. Când aceste declarații erau șoptite, Brigitte era căsătorită și preda discipline teatrale, iar povestea lor a început mai devreme decât putea bănui cineva. Brigitte şi Emmanuel Macron s-au căsătorit în 2007 și de atunci formează unul dintre cele mai controversate cupluri din Hexagon, având în vedere diferența de vârsta dintre ei de 25 de ani.

Foto: profimedia