Emanuel Macron (44 de ani) a câștigat, în weekend, al doilea mandat de președinte al Franței. Așadar, el și Brigitte vor continua să stea la palatul Elysée, însă continuă să uimească cu relația lor și atrag mereu toate privirile. Ziarul „Le Parisien” a reușit să afle detalii despre viața lor de cuplu.

Emmanuel Macron este foarte îndrăgostit

Potrivit publicației menționate, Brigitte Macron (69 de ani) este partea care nu se negociază din viaţa preşedintelui Franţei și toată viața lui este construită în jurul ei.

„Brigitte Macron este partea care nu se negociază din viaţa preşedintelui Franţei. Soţia este principalul lui sprijin, principalul consilier şi nu sunt doar un cuplu, ci o echipă. Cea mai frecventă propoziţie pe care o auzi la Elysee este: «Unde e Brigitte?». Am auzit propoziţia asta de mii de ori în campania electorală”, a declarat jurnalistul Stephane Bern, un prieten al cuplului.

macron gelosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Emmanuel Macron vrea să știe în permanență ce face soția lui

Deși toată lumea se aștepta ca Brigitte să fie extrem de geloasă și să trăiască cu frica că una dintre tinerele frumoase care lucrează președintele Franței i l-ar putea „fura”, lucrurile nu stau deloc așa. Pe ea nu o deranjează deloc că soțul ei  este înconjurat de femei sexy și tinere. Mai mult, nu i-a făcut niciodată vreo criză de gelozie, însă se pare că Emmanuel este cel gelos, care trăiește cu frica că iubita lui soție ar putea să-l părăsească și să i-o fure alt bărbat. El cere rapoarte de la agenţii de pază care o însoţesc. Vrea să afle cu cine se întâlneşte, pe unde merge și  cu cine vorbeşte soţia lui atunci când nu este cu el. Coşmarul lui cel mai mare este să nu fie părăsit de Brigitte. „Emmanuel este foarte îndrăgostit. Nu e exagerat de gelos, dar este foarte atent la tot ce face Brigitte. Pe unde merge, cu cine vorbește, la cine se uită. El o vede atât de extraordinară, încât se teme că cineva ar putea să i-o fure”, a mai adăugat sursa.

„E foarte protector și nu o pierde din priviri. Cum dispare din încăpere imediat se uită după ea. O ia de mână și nu o lasă niciodată în spate, o prețuiește foarte mult. Orice femeie și-ar dori ca bărbatul de lângă ea să o trateze așa.  Brigitte este mentorul lui, jumătatea sa, cel mai bun prieten al lui și confidentul lui. E femeia mult visată și perechea perfectă pentru el”, a mai spus Stephane.

Brigitte era măritată și avea trei copii

Brigitte și Macron sunt căsătoriți din 2007. Cei doi s-au cunoscut la o școală iezuită privată din Amiens, nordul Franței, când Macron avea doar 15 ani. Și în ciuda faptului că părinții lui i-au cerut să renunțe la relația cu aceasta, iar profesoarei i-au cerut să stea departe de el măcar până împlinește vârsta de 18 ani, tânărul Emmanuel nici nu a vrut să audă. El i-a propus profesoarei să facă o piesă de teatru împreună, iar femeia a acceptat spunând că nu credea că lucrurile între ei vor merge atât de departe. „Nu am crezut că vom merge atât de departe Am crezut că se va plictisi la un moment dat. Ne-am apucat de scris și încet încet eram total copleșită de cât de inteligent putea să fie acest băiat. Era total diferit față de ceilalți colegi din clasa lui”, a mai declarat Brigitte.


Când a împlinit 16 ani, părinții lui l-au trimis la Paris să-și continue studiile, acesta fiind momentul în care i-a promis lui Trogneux, care avea în jur de 40 de ani că se va întoarce și se va căsători cu ea. „Orice ai face mă voi căsători cu tine”, i-a spus atunci acesta profesoarei lui. Trogneux, cunoscută mai mult sub numele de Brigitte Auziere (cel al soțului ei), i-a răspuns în lacrimi că nu poate să-i promită nimic, dar în cele din urmă și-a părăsit soțul și familia pentru a fi alături de Emmanuel.

Foto: Profimedia