Cei doi s-au mutat de un an de zile la palatul Elysée, însă continuă să uimească cu relația lor. Emmanuel și Brigitte atrag mereu toate privirile, iar ziarul „Le Parisien” a reușit să afle detalii despre viața lor de cuplu.

Potrivit publicației menționate, Brigitte Macron este partea care nu se negociază din viaţa preşedintelui Franţei și toată viața lui este construită în jurul ei. „Brigitte Macron este partea care nu se negociază din viaţa preşedintelui Franţei. Soţia este principalul lui sprijin, principalul consilier şi nu sunt doar un cuplu, ci o echipă. Cea mai frecventă propoziţie pe care o auzi la Elysee este: «Unde e Brigitte?». Am auzit propoziţia asta de mii de ori în campania electorală”, a declarat jurnalistul Stephane Bern, un prieten al cuplului.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle au schimbat locul în care merg în luna de miere. E unul dintre cele mai plictisitoare locuri de pe Pământ, dar are legătură cu regina

Emmanuel Macron vrea să știe în permanență ce face soția lui

Deși toată lumea se aștepta ca Brigitte să fie extrem de geloasă și să trăiască cu frica că una dintre tinerele frumoase care lucrează președintele Franței, i l-ar putea „fura”, lucrurile nu stau deloc așa. Pe ea nu o deranjează deloc că soțul ei  este înconjurat de femei sexy și tinere. Mai mult, nu i-a făcut niciodată vreo criză de gelozie, însă se pare că Emmanuel este cel gelos, care trăiește cu frica că iubita lui soție ar putea să-l părăsească și să i-o fure alt bărbat. El cere rapoarte de la agenţii de pază care o însoţesc. Vrea să afle cu cine se întâlneşte, pe unde merge și  cu cine vorbeşte soţia lui atunci când nu este cu el. Coşmarul lui cel mai mare este să nu fie părăsit de Brigitte. „Emmanuel este foarte îndrăgostit. Nu e exagerat de gelos, dar este foarte atent la tot ce face Brigitte. Pe unde merge, cu cine vorbește, la cine se uită. El o vede atât de extraordinară, încât se teme că cineva ar putea să i-o fure”, a mai adăugat sursa.

„E foarte protector și nu o pierde din priviri. Cum dispare din încăpere imediat se uită după ea. O ia de mână și nu o lasă niciodată în spate, o prețuiește foarte mult. Orice femeie și-ar dori ca bărbatul de lângă ea să o trateze așa.  Brigitte este mentorul lui, jumătatea sa, cel mai bun prieten al lui și confidentul lui. E femeia mult visată și perechea perfectă pentru el”, a mai spus Stephane.

Citește și: