Părintele jurnalistei nu avea decât 37 de ani atunci, iar ea era o copilă de numai 7 ani.

În podcastul lui Adrian Artene, fosta jurnalistă a dezvăluit cea mai mare dramă a vieții sale și anume, momentul când, la vârsta de numai șapte ani, l-a găsit pe tatăl ei, fără viață, în bucătărie, unde murise din cauza unui stop cardiac, pe fondul abuzului de alcool.

Zeicescu a scos la iveală aceste detalii cumplit de triste despre viața ei, tocmai pentru a demonta mitul conform căruia viața personajelor de la TV este perfectă și reușesc să-și controleze emoțiile indiferent de situație.

,,Tata a murit în bucătărie, stop cardiac, 37 de ani, pe fond de alcool. Tata avea o problemă cu alcoolul.

Si eu mă bucur că putem să vorbim despre asta, pentru că aș vrea să mai ieșim dintr-o zonă despre viața asta perfectă în care oamenii reușesc să-și controleze emoțiile, slăbiciunile, vulnerabilitățile. Suntem cu toții niște oameni puternici, dar, în aceeași măsură, și niște oameni slabi.”, a mărturisit fosta jurnalistă.

Emma Zeicescu a rămas marcată de cele întâmplate și nu va putea șterge vreodată cu buretele acest episod extrem de trist.

Fosta jurnalistă a făcut mărturisiri cutremurătoare despre clipa în care, copilă fiind, a dorit să-și ia ,,adio” de la părintele ei. Vedeta a mărturisit că și-ar dori foarte mult să relateze într-o carte acest moment copleșitor al vieții ei.

,,Și a existat un moment în care eu m-am dus și avea o batistă și am vrut să-l pup pe tata.

E fascinant cum poți povesti un asemenea episod ca și cum te-ai fi decuplat de acolo, dar eu văd exact fetița de la Obor, cum s-a urcat în scaun, și este primul capitol din carte, în viața asta, la un moment o s-o termin, dar probabil că o s-o lansez după ce nu mai sunt, ca să pot să spun tot ceea ce am trăit în această lume fascinantă. Mie mi se pare fascinantă.”, a relatat Emma Zeicescu în podcast.

,,Un om intelectual, căruia îi plăcea să scrie poezie”

Zeicescu consideră că a moștenit de la tatăl ei înclinația pentru scris și pentru creativitate și a afirmat că, în ciuda defectelor pe care le avea părintele ei, i-a purtat mereu acestuia o dragoste și o apreciere nemăsurate.

,,Iar tata, Dumnezeu să-l odihnească, un om superb fizic, un om intelectual, căruia îi plăcea să scrie poezie, un artist în felul lui, pentru că și tata creiona și picta”, a mai povestit Emma Zeicescu.

Emma Zeicescu a lucrat în presă vreme de 21 de ani, apoi a făcut o schimbare bruscă de carieră și a devenit director de comunicare pentru un o companie foarte cunoscută.

emma-si-baietelul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Emma Zeicescu provine dintr-o familie numeroasă, cu 6 fraţi, și are un copil pe nume Idris, dintr-o relaţie cu un coleg jurnalist. Între timp, cei doi s-au despărţit, iar Emma Zeicescu a rămas o mamă singură, cu un băieţel de crescut.

Vezi și Două jurnaliste foarte cunoscute pleacă de la TVR. Una a fost jignită, fiind numită de conducere ”cap de porc”

Citește și:

“Dosarul” lui Brigitte Pastramă. Văduvă la 25 de ani, 3 divorțuri, pușcărie, Playboy și un lung șir de scandaluri

Alexandru Ciucu, idilă secretă la Paris? Informații care aruncă în aer divorțul Alinei Sorescu