Emma Stone, câștigătoare a premiului OScar,  s-a logodit în decembrie cu producătorul american Dave McCary, după doi ani de relație. Însă, ea a fost obligată să-şi amâne planurile de nuntă în contextul actualei crize de coronavirus.

Deși și-au planificat de trei luni fericitul eveniment,  după declararea epidemiei de coronavirus în întreaga lume, actriţa din „La la land” a fost nevoită să-şi amâne planurile de nuntă şi să amâne petrecerea care urma să aibă loc în în weekendul trecut  în Los Angeles. Emma și Dave a precizat că nu au stabilit încă o altă dată.

Decizia lor a avut loc după ce guvernul american a recomandat să fie evitată orice reuniune socială cu mai mult de 10 participanţi.

Anunţul privind nunta are loc după doi ani şi jumătate de când actriţa a început o relaţie cu Dave McCary, producătorul programului Saturday Night Live, unde cei doi s-au cunoscut. Deşi s-au întâlnit prima dată la sfârşitul anului 2016, ei au început să iasă împreună şi să se afişeze ca un cuplu de abia anul următor.

 

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by @ davemccary on

Emma Stone şi-a anunţat logodna cu producătorul Dave McCary pe contul său de Instagram, într-o postare în care arată fanilor inelul cu diamant pe care îl primise.

 

Citește și: