În final, o sursă a povestit că actrița de 28 de ani a pus capăt tumultoasei povești de dragoste cu starul din ”American Horror Story”, cu patru ani mai vârstnic. Mai mult, aceasta a și fost văzută în compania altui actor, Garrett Hedlund, cunoscut din ”Triple Frontier” și fost logodnic al actriței Kirsten Dunst, în perioada 2011 – 2016.

E limpede că cei doi sunt încă la început, având la activ doar câteva întâlniri, însă au fost văzuți deja sărutându-se în public.

Ea a ajuns în arest, pentru violență domestică

În ceea ce privește relația dintre Emma Roberts, cunoscută din ”Scream Queens”, și Evan Peters, fanii celor doi sperau sincer că de această dată se va ajunge la căsătorie. Asta, în ciuda trecutului tumultos.

Roberts și Peters s-au cunoscut în 2012, pe platoul de filmare al ”Adult World”. Un an mai târziu, ambii erau implicați într-un scandal de proporții, actrița fiind arestată după ce l-a lovit pe iubitul ei, lăsându-l cu nasul însângerat. Actorul nu a depus plângere, așa că Roberts a fost eliberată din arest câteva ore mai târziu.

”A fost un incident nefericit, o neînțelegere”, au declarat atunci reprezentanții celor doi.

Cei doi au părut că reușesc să treacă peste acest incident. În 2013, s-au logodit, de Crăciun, însă logodna a fost ruptă în iunie 2015.

În luna august a aceluiași an, cei doi s-au împăcat, doar pentru a se despărți în mai 2016. Tot în același an s-au împăcat, logodindu-se din nou în noiembrie 2016. Nu pentru mult timp, după câte se pare.

Vezi și A anulat nunta! Celebra artistă s-a despărțit de logodnicul ei, deși se pregăteau să meargă la altar

Citește și: