Emma Răducanu a făcut senzație în tenis și la doar 18 ani a reușit să câștige US Open, fiind singura jucătoare care a reușit să meargă din calificări până în finală și să plece acasă cu trofeul. Ea a profitat de faptul că se află la New York, unde a avut loc turneul și a participat la Gala Met, un important eveniment al anului, un fel de gala Oscar în lumea modei, unde a atras toate privirile.

Frumoasa britanică, cu tată român, a fost considerată revelația turneului de tenis din New York, fiind prima jucătoare din istoria US Open care s-a calificat în finală după ce a venit din calificări. Performanța uluitoare a Emmei a atras imediat atenția presei și toată lumea a vorbit despre ea la jurnalele de știri, însă tânăra a reușit din nou să se facă remarcată. Ea a fost invitată la Gala Met, unde a întors toate capetele cu apariția ei: a purtat o ținută Channel asortată cu un colier de perle și a pozat pe covorul roșu, alături de cele mai cunoscute vedete, precum Jennifer Lopez, Megan Fox, Kim Kardashian, Rhanna, Kendall Jenner sau Billie Eilish.

emma, in new yorkSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Gala Met, eveniment caritabil anual dedicat Costume Institute al Metropolitan Museum of Art din New York, a avut loc luni seară, după o pauză de un an de zile. Scopul evenimentului este strângerea de fonduri în beneficiul muzeului, însă totodată, marchează startul expoziţiei anuale din cadrul aripii Costume Institute.

Evenimentul care se desfășoară în mod tradițional în prima zi de luni a lunii mai, a fost acum pe 13 septembrie 2021, fiind amânat din cauza pandemiei. .

Tema galei de anul acesta a fost „America, lexicon de modă”, (pentru a sărbători deschiderea expoziției In America: A Lexicon of Fashion la Metropolitan Museum of Art din New York City).

Kim Kardashian West și-a făcut o intrare măreață la Gala Met 2021, fără să-și arate nici măcar fața.Ea a apărut la evenimentul anului într-o ținută complet neagră, marca Balenciaga, care i-a acoperit întreg corpul.

Foto: Profimedia/Hepta