După ce a făcut istorie la US OPEN, fiind prima jucătoare care s-a calificat în finală după ce a venit din calificări și a plecat acasă cu marele trofeu, Emma Răducanu a revenit acasă, în Marea Britanie. Ea și-a revăzut părinții după o lungă perioadă de timp în care a fost nevoită să călătorească la competiții.

Părinţii Emmei Răducanu nu au putut ajunge în Statele Unite din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus. Abia azi şi-au revăzut fiica, plecată de aproape două luni și au așteptat-o cu brațele deschise.

„Este un sentiment extraordinar să te întorci acasă. Sunt plecată de şapte săptămâni, aşa că este plăcut să revin. Este minunat să-i revăd pe părinţi. Nu m-am gândit la ce urmează, mă bucur doar de asta… mă relaxez şi mă recuperez”, a declarat Emma Răducanu pentru presa din Marea Britanie.

Tatăl ei, Ion Răducanu, a fost extrem de emoționat în momentul în care și-a revăzut fiica: „Sunt atât de fericit! Sunt foarte mândru de ea”, a transmis acesta. Mai mult, imaginile cu cei doi sunt adorabile. Se vede cu ochiul liber că cei doi au o relație specială și că tatăl ei este încântat de performanța fiicei sale.

Emma Raducanu Returns Home After Triumphant US Open WinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Emma Răducanu a câștigat turneul de la US Open, după ce a învins-o pe Leylah Fernandez în ultimul act de la New York, scor 6-4, 6-3.

La doar a doua participare într-un Grand Slam, Emma Răducanu a uimit o lume întreagă, fiind prima jucătoare venită din calificări care câștigă un turneu major. De asemenea, jucătoarea cu origini în România a impresionat și prin modul în care a jucat pe parcursul turneului, câștigându-și partidele de la Flushing Meadows fără să cedeze niciun set.

Născută în Toronto, Emma Răducanu a ajuns la 2 ani în Anglia, astfel că tot ce reprezintă ea astăzi pe plan sportiv li se datorează, fără îndoială, britanicilor. Totuşi, noua campioană de la US Open a devenit extrem de populară încă de la Wimbledon pentru fanii tenisului din China şi România. Asta pentru că mama sa, Renee, şi tatăl Ion sunt născuţi şi crescuţi în cele două ţări.De altfel, Emma a mărturisit că este mare fan Simona Halep.

Citește și:

Shannen Doherty, noi declarații despre cancer: „Dacă aș putea să-mi pun o dorință, mi-aș dori doar să trăiesc”

Alexandra Stan divorțează după numai patru luni de căsnicie? Indicii clare că așa stau lucrurile. Ambii au făcut asta!